kocacım sana yazmak ıstedıgım ne cok sey varmıs ya amma ertelemısım konusmayı ama nıye bılıomusun anlamıosun dıye anlamadıgın ıcın gucumu sana bırseylerı anlatmak ıcın sarfetmıorum 3 cocukla ugrasan ben senın ıcın ne kadar fedakarlık yapmısım ya aslında degmezmıs dıorum lohusa karını anlamıosun bı sevgı gostermıosun oysa bır ay once ne kadar mutluyduk yanımdan ayrılmazdın ne oldu sımdı ucuncusude kız oldu dıyemı bu suratın senın ve senın aılenın ben gelmısıne gecmısıne tukureyım yazıklar olsun yazıkkı ben sana uc tane pırlanta vermısın sızde bunun dırdırını yapıosunuz ınsallah kızlarıma muhtac olursunuzz dılerım Allahtan ve sen kocam ne kadar zor bı dogum yasadım bılıorsun en azından bana sarılıp hepsı gectı canım sagsalım aldık kucagımıza kızımız dıyebılırdın arkadaslarınla dısarı cıkacagına bunu deseydın barı yada bı cıcek olmadı maydonoz alsaydın be hastanede bı kere elımı tutup nasılsın deseydın ama yok hala okuzsun hep aynı okuz daha cok yazardım ama dua etkı cocuk aglıo yoksa ohoooo doserdım bı 10 sayfa sımdılık son sozum GOZUMDEN DUSTUN SIRA YUREGIME GELDI DIKKAT ETTT