Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah nasıl kızgınım, nasıl kırgınım sanaa!
Belki sende kızgındın bana, seninle beraber aynı anda başka bir adama aşık olduğum için. Ama o benim canımdı, babamdı, kanserdi. Bırakamazdım kiç Ki öyle de yaptım...
Ama sen gittin... Zor günler bitti, son kez tedavi olduk bugün. O ışın aldı kanserli hücrelerine, bense gözyaşlarıma aldım o ışınları. Çünkü inan o yaşlar kanser olmaktan daha beterdi...
Ve tedavinin bittiği gün çıkageldin... Neden aradın ki sevdiğim?
Hemde ben tam hayallerimizi aklımdan çıkarmışken...
Artık geceleri uyanınca yatağın solunda seni aramazken...
Uykudan uyanıp karanlıkta seni öpe öpe sevip, tekrar o mahmurlukla uyumanın heyecanını unutmuşken...

"İstemiyorum, arama beni" dedim ama ararsın di mi sevgilim, çok ihtiyacım var sana...

Aramızda kuşak çatışması var ,bu yüzden anlaşamıyoruz dediğimde de bunu sanki onların zekasını küçümsemişim gibi algılayanlar...Ben öyle düşünmezken,zeka meselesini aklıma bile getirmezken,zekaları yarıştırma gibi bir derdim de yokken kuşak çatışması cümlesinden size geri zekalı olduğunuzu söylemek istediğim çıkarımını yapıyorsanız,kuşak çatışmasının anlamını bilmiyorsanız gerçekten su dökülmemiş birer gerizekalısınız....

Son düzenleyen: Moderatör:
benim canım sevgilim.inşallah bütün sorunları aşar mutlulugumuzun tadını cıkartırız.seni çokk ama çokk seviyorum

yılda bir defa anneme aldığı 10 liralık tavayı yağlandıra bağlandıra yarım saat anlatan abime saygılar burdan :)

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz tamamda allah razı olsun sen olmasan biz napardık cevapları mı almak için mi bu kadar konuştun anlamak mümkün değil... seni düşündümde aldım vs. diye de yarım saat kafa şişirilmez. Belki 30 kere dedin aynı cümleyi. Pes...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…