Ben kaçtıkça ya sen beni yakalıyorsun ya da sana ben yakalanıyorum!!!
Saçımdaki senin fuların uçuşurken gözlerimi bıçak gibi senden ayırmak/kesmek kolay mı sandın?
canım yavrularım,kon kon kelebeklerim bir hafta sonra iki yaşına gireceksiniz..ne çabuk büyüdünüz inanamıyorum..daha küvözdeki minicik halleriniz aklımda...ne zaman yürüyecekler,niye konuşmuyorlar,yekmeklerini ne zaman kendileri yiyecek,üstlerini giyinecek falan derken bir baktım ki bunları çoktan aşmışız da şimdi kocaman delikanlılar olmuşsunuz:) . size çok zor kavuştum,çok acılar çektim ama bir gülüşünüz,bir anneciğim deyişiniz herşeye değer..Allah'ım sen hiçbir anneyi evladından ayırma,acılarını gösterme bizlere..
Keske biri çikip dese ki "Artik yurt disinda yasayamazsiniz gidin burdan ülkenize" ! Valla da billada seve seve giderim bu lanet gurbet ellerinden ama sirf sevdigimin hatrina katlaniyorum !!! Umarim bu gücümü hiç kaybetmem !
Ah canim memleketim! Istanbul'um ! Doyamiyorum sana
Sen benim hüzün yanımsın. Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın.
Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın. “Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın.
“Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın. “Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın. Kaderi kaderime yazılsın diye her gün Yaratıcıya yalvardığımsın.
Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.
Sen benim hüzün yanımsın. Bakışına hasret kaldığım, sesine özlemle bağlandığımsın.
Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın. Bahtıma doğanımsın. Olmazsa olmazsımsın.
Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düşüm, rüyam, hayalim ama en çok ağlatan, en çok da kanatansın…
Sen tarifi imkansız aşkımsın. Cansın… Candasın
Biraz ince olmayı öğrenmen lazım...
Öğrenmesen bile hissettiğimi tatman lazım...
O keltoş kafan aklıma her geldiğinde yumuşar gibi oluyorum ama hayır...
Az sürüncen...
Hatta baya baya sürüncen.