ben en çok da gözlerini özledim,büyülü,çakmak çakmak yanan...içinde pırıltılar yanan,pırıltıları içimi yakan...sesini,ismimi heceleyişini...senden sonra bu kalbe kimseyi alamıyorum...yıkık,dökük,bu kalp senin,bu kale senin...esirinim...
İnsanların üzüntüleri, acıları üzerinden kendinle ilgili hava atmaya,nispet yapmaya kalkacak kadar basitsin ..Bu kadar kolay seni anlamak.....Hani bir kez yaptın,ama kafaya kazırcasına bir daha bir daha yaptığından niyetin apaçık belli oluyor ...Bir de abartmasan ...Tüm hayalin bir yerlerde yönetici mi olmaktı da en ufak yönetici sıfatı aldığında bile "ben oldum" diyorsun ?
bi bilseydin
ben o gece yüreğimi elime alıp gelmiştim kapına
bırakmıştım tün alışkanlıklarımı
kendimi bırakıp gelmiştim ben sana
her şeyden vazgeçerek
tüm huysuzluklarımdan, inatlarımdan, takıntılarımdan kurtulup
sana gelmiştim
her şey güzel olacaktı seninle
bi insan ancak sevdiği için değişebilirdi
oyyy amanın benim sevgilim beni çok özlemiş hasret kalmış da planları da erkene atarmış hasretimdenn!! benim yemeklerimi de özlermişş... seni ben yerriimmmm
koskoca kurumu karıştırdım öyle mii
oh olsunn...her kimse o dengesiz çektiğim
sıkıntının hakkını nasıl ödeyecek??
gerçekten çok pis bir şaka...mübarek gün
kötü bir şey de demek istemiyorum..
ama sınırlarımın ne kadar geniş olduğunu
anlamışsındır umarım.. ee tabii hoşunaa
gider tüm kurum artık seni kimin böylesine
merak ettiğini biliyor sonuçtaahee
bu arada amirin kızdığı içinde hem üzüldüm
hem de mutlu oldum.azcık daha dikkatlii
ol :26:
sen simdi cok kiymetli birsey gibi davraniyorsun. kurallara uyuyorsun ve kendini sevdirmeye calisiyorsun ya.. ben seni yerimmmmmmmmmmmmmm yarin olsa bi an once, solugu kollarinda alsam
sessiz meleklerim,güzel çocuklarım benim bugün gösteriniz var ve biz annelerinizden bile heyecanlıyız:18: 2 aydır çalıştık,yapabildiğinizin en güzelini yaptınız hadi bakalım rast gele..sizleri çok seviyoruz,kuzularrrrrr
Böyle ince sevecen davranma aaa
Benle ilgilenmene gerek yok, ben yalnızım hep ne olsa.
Sen de maçına filan koş, maçın benden önemli ne olsa.
Otur onları izle.
Futbol maçın biter, basketin başlar o biter voleybolun...
İzle sıradan hepsini, boş kaldığın zaman da artık benle konuşmak yerine sessizliğini dinlersin.