Sen kıymet bilmeyen nankör kedisin
bana yaptığın haksızlıklardan bıktım usandım
sen git sevgili dengeli ailenle yaşa ki
işte o gün yandığının resmidir
onlardan kaçmak için 3 ayda benimle evlendin
peşimden koştun ,eee şimdi ne oldu beni cepte mi sandın
seni birgün elime alıcam ki
o gün pekte uzak sayılmaz
haberin olsun......
ne umutlarla başlamıştık ne düşüncelerle yola çıkmıştık ne acı ki şuan birbirimizden kaçıyoruz; keşke, keşke beni anlayabilseydin her yemeğe çıkışımızda içim hep buruk oldu senin o kaba saba hareketlerinden dolayı, hiç ama hiç senden beklemediğim hareketler sergiledin; o cimriliğin, görgüsüzlüğün beni senden o kadar soğuttu ki." senin ince düşünceli biri olduğunu düşünüyordum ama yanılmışım" dediğimde beni para düşkünü biri olarak algılamasydın. ne kadar da yanıltmıştı beni dış görünüşün. görgülü,karizmatik, beyefendi alanında çok başarılı bir öğretmendin benm gözümde. yazık 10 tl nin hesabını yapan cimrinin teki olduğunu dışardan hiç belli etmedin. sana hediye aldım diyerek karşıma gelmiştin ben de heyecanla o paketi açıp baktığımda bir tl ciden alınmış boncuk bilekliği gördüğümde beynimden vurulmuşa dönmüştüm aldığın o ilk ve tek hediyeyi verdiğin gün çöpe atmıştım biliyor musun. BİTTİ dediğimde de arkadaşlar vasıtasıyla "ben de zaten ondan soğumuştum" diyecek kadar zavallısın." sorun ne? neden bitip gidiyor" diyeceğin yerde arkanı döndün ve gittin. senden şuan nefret ediyorum ama malesef seni hergün gördüğümde de eski güzel olan anılarım gözümde canlanıyor. umarım senden daha çok nefret ederim
keşke bu şekilde iletebilseydim ona bu yazdıklarımı
eeeeee eeee bebegim uyu misil misil annem gece 2 de 3 de 4 de kalkma emi oglum.bak banyo da yaptik,mis gibi olduuuukk,basindan asagi o kadar sicak suyu bosa dokmedim dimi annem. hih hadi bakayim allah rahatligini versin sans melegim eeee eee:)))))))
Bak güzelim,arkamdan konuştuklarınız duyulmıcak sandıysan duyuldu tamammı 2 kişinin bildiği sır değildir O GÜVENİPTE ANLATTIĞIN KİŞİLER NEYSEE SEN DEVAM ET SENBİLİRSİN....
benimle uğraşma kalbimi kırma derim sende yuva kurcan bende eğer arkamdan söylenmeye devam edersen dilerim rabbimden önüne engeller çıksın tamam mı çünkü neler diyorsun sen öle yaa senden hiç ama hiç beklemezdim ama ALLAHA HAVALE EDİYORUM SENİ o kadar rabbim herkesi görüyor kim iyi niyetli olup olmadığını...