Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Espiri yapıldığını anlayamamak,ard niyet aramak nasıl bir duygu ? Sen iyi bilirsin...Adetin ne de olsa.........

Bu arada bu kadar sazan olabileceğini hiç tahmin etmezdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili eski mudurem,
Teklifini hic istenmeyen birsekilde nazikce reddettikten sonra hic aramaya yuzum yoktu sizi.
Dun anneler gunumu kutlayarak seytanin bacagini kirdiniz,hemde benim mahcuplugumu tahmin ederek.
Hep diyordum ya siz hayatima bosuna girmediniz,gizli bir gucsunuz arkamda.En zor zamanlarimda bir melek gibi cikiyorsunuz karsima.İyiki hayatimdasiniz.

Miiiniiimlee buluşmamıza oyle az kaldı kiiiii Heyecan doluyumm yaa onu nası sevicemm nasıııı canım beniimmmmm yerimkii seniiiii

bu muhabbetten tam 10 dk.sonra müdürden okkalı bi azar yedik tebrikler! bir de sizin doğum gününüzü planlıyorduk diye attın adama ya salon kadını çizgimden kaydım,30 kişiye rezil olduk sayende!!

Seninle ilk tanıştığımda hayatımda bu kadar önemli olabileceğin ihtimali yoktu aklımda ..

Ben çok iki yüzlü gördüm ama bu kadar çaylağına rastlamadım a dostlar Hayır bizi çok mu saf belledin? yaptığın oyunların farkında olmicamızımı zannettin?çözemedim o işi ben, yaptıgın oyunlar 6-7 kişi içinde ve hepsi birbiriyle samimii biraz aklını başına topla !!

Hayatta ne kadar stres olursaa olsuuunnn Pelimimee kavuşucaaam gününn heycanına ve sevincinee gölge düşmüyoo tabisii o ayrııı şafaaak 6

Senden tamamen kurtulmak istiyorum .
Çık git başka bir insanın aklına git gir yeter ki benim aklımdan sinirlerimden uzak dur !
Atlatamadım bana yaptıklarını sindiremedim hala .
Resmen kendimi kullanılıp atılmış gibi hissediyorum ne lanet olası insanmışsın meğer sen !
Bunu bütün içtenliğimle söylüyorum ki "Allah belanı versin" Sana hakkım hiçbir zaman helal olmadı olmayacakta .
Yaşadığım sürece senden nefret edeceğim bana yaşattıklarını hatırlayıp hatırlayıp nefret edeceğim senden .
Madem bırakacaktın ne diye onca şey oldu ne diye beni aşık ettin kendine be !
Tiksiniyorum kendimden nasıl olur da senin gibi şeref kelimesinin ş' sini taşıyamayan birisine aşık olmuşum .
Sana karşı içimde sadece ama sadece nefret var . Ötesi olamaz !
Sana içimde biriktirdiğim onca cümleyi haykırmak istiyorum ama değmezsin .
Suratına bile bakılmayı haketmiyorsun .
Aşık bir insanın ahını aldın ya bundan sonra her bedduamın içinde sen yer alacaksın .
Benim gibi sakin uysal bir insanı da böyle bir hale soktun ya ama allah'ım büyük yaşattığın her şeyi tek tek yaşayacak iliklerine kadar acıyı hissedeceksin !!
DEF OL GİT ARTIK !!! .........

Son düzenleme:
senin oturmamış kişiliğin,kararsızlığın,tutarsızlığın ve korkaklığın benim yıllarıma mal oldu.herkese ama o çok iyi bir insan,iyi niyetli diyordum.ama iyi olmak bu değil.iyilik demek paylaşmak demektir. mertçe ne istediğini ya da istemediğini söyleyecek,ne derdin varsa anlatacaksın.kapalı bir kutu oluşundan da,senden de midem bulandı artık.defol git ne halin varsa gör şimdi.kafanı taşlara vurduğunda beni asla bulamayacaksın yanında,içindeki bu sızıyla öleceksin.umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…