Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana bişey söyliiim mii?

Akşam çok tatlıydınn ama bugunn cıkkk ofsaytsın aşkitoş! Umarım yarın bugunu kurtarabilirsin..

Biraz evvel yazmayı unuttum..kendime aldığım hediyemi gördüğünde bakalım ne diyeceksin, çok merak ediyorum...

3 saat sonunda telefonda duydugum ses! Kurban olurum sana.. Ahhh keşkee biraz farketsen...

Beni sevmeyen ölsüüün,ölsüüüüüünnn...

( Bu mesajımı alınıp ta benim ölmemi istedi,bana beddua etti diye kaç kişi kötü içeriğe basacak ya da basacak mı acaba ........)

sensiz dolaştım ben bu kez.
her adımda sen sokan sokakları sensiz geçtim.
cok yaralamadı ama burukluk kaldı işte.
ama "olsun" diyebildim sadece.
nebilim neye pişman olcamı bilmiyorum ki hiç...
pişmanlıgım cook eskiye dayanıyo gerçi artık neye yarar ki...
herneyse..
sensizde cekilmezmiş buralar herseye ragmen ama bakma.
ilkti bu duyguyu yaşayışım.
gidiyorum artık ve alıştım bile.
hem senszlige hem sensiz bu şehre.
yanmıyo canım.
bana ne yaptın böyle.
bana neyaptın bukaadar köreldi duygularım.
nasıl böyle hissizleştirdin beni..
meger ne cok zarar vermişsin bana...
ama dedim ya Olsun..
eskide kaldı hepsi...
:106:

içten içe bir bekleyişim var o çok sevdiğim adamın ilk halini... ne güzel günlerdi di mi sevgilim seninle güvenpark, kocatepe de ne güzeldi, güvercinler... uzunca yürüyüşlerin ardından saatlerce oturup sohbet etmeler ve ne güzeldi acaba gelir mi dediğimde ardımdan koşarak gelişlerin... şimdilerde eser yok o insandan, hiç sen değilmişsin gibi kabasın şimdi, hiç ağlamamış gibi dik, hiç pişman olmayacakmış gibi pişkin! oysa can bilmez misin ben hep seni senden daha iyi tanımışımdır seni tanıyalı 4 yıl geçti peki sen ne zaman tanıyacaksın kendini. şimdi çok mutlu olacakmışsın gibi bir his varya içinde ve benim döneceğimi sanıyorsun ya ondandır gereksiz gururun. oysa sen karını hiç tanıyamamışsın, geçmişten ders alamamışsın, halbuki arkana dönüp bir baksan anlayacaksın kendine en çok güvendiğin anlardadır çekip gitmelerim...

Keske uzakta olmasaydik dimi ((
sabah sabah aglattin beni.Emin ol bir evladin duymaktan cokk onur duyucagi seyler dokuldu o bal agzindan.İyi niyetli ve sevecenim evet cunku ben senin kizinim annecim.Keske butun ozelliklerim/miz sana cekseydi.Beni kahvaltiya cagiracagin gunler cook yakindir annecim ama bunu sana soyleyemedim biraz sabirr :))))))

Gece gece mesaj at uykumdan et umrunda mı ki
Çok zor sabrediyorum inan

tatlım benim..koskoca eşşeksin ama dün ne kadar şımardın öyle yerim seni ben
iyi ki hayatımdasın..en kötü günlerimiz böyle olsun..hep böyle heyecanlı,istekli olalım olur mu?

Senin yüzünden abuk subuk uyudum. Gece 10 kez uyandım. Ama boştu, bomboştu kurduğum hayaller.

Ve yine başa sardım, "BEKLENTİLER DAİMA YARALAR."

şahsıma yaptıklarına alışkınım daa..
O na olmaz...dilinin kemiği yok gerçekten..
istediğin kadar alınn...kıskanmanın lüzumu yoktu..

İzmir de olmak demek her gün dışarı çıkabilmek, ,arkadaşlarını,dostlarını ,akrabalarını görebilmek demek ..İşlerini halledebilmek demek..Canının sıkılmaması demek...Tek başına da olsan çocuklarını alıp dışarı çıkabilmek,Ege parka vs. ye gidebilmek demek....

Yehuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bir pislik var,kesin bu işin sonunda bir iş çıkacak!
Hissediyorum!!!!!!!!!!

-bu yaşadığın şeyin nedeni bilinçaltı ya da üstü galiba ama arkası ya da önü de olabilir.hatta kıyısı ya da kenarı da

-yok ya kedi dir o kedi

Allah iyiliğini versin,bu nasıl bi muhabbet,nasıl bi tanılama? sayende gülmekten ölen ilk insan olacağım

Benim kendi memleketimdeyken mutlu olmam seni neden rahatsız etti ? Neyi hazmedemedin ki ?? Nedir bu kompleks ? Başka işin gücün yok mu senin ??

Ruh hastası !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…