Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delisin sen
annenlerden dönerken asansörde öpüp 'oh be sonunda kaç saattir öpmek için deli oldum' demene bayıldım
sizinkilerin yanında mesafeli duruyoz diye dayanamadın mı bakim sen

günümüz bebekçesiyle renklerin isimleri şöyle artık,sayenizde yeni bir dil öğreniyorum kuzularımmm

mati,bebazzz,mooorrr,kırmıkı,sarııı,piyah,tetil,putuncu ve pepeeee

keşke pempeye pepee demesek artık,baydı beni bu pepee ya aileden biri oldu

koca adamlarım ama sizi çok çok seviyorum,son 2 gün

Son düzenleme:
Yarın büyük gün..Çok heyecanlıyım..Canım oğlum..Herşey çok iyi gider inşallah..Anesteziden sonra da gülümsemen eksik olmaz inşallah benim iyi kalpli meleğim...

Allahım ne olmadık şeyleri kafaya takıp kompleks yapan insanlar var yarabbimmmmm ...Değer mi ?? Çabuk çöküp yaşlanacaksınız bu gidişle...

Bana ilk evlenme teklifini nasıl ettiğini hatırlıyor musun?

Deli gibi sarhoştun. O zamanda uzaktaydın benden. Kilometrelerce. Ne söylediğinin farkında bile değildin evet, ama aşıktın. Tam bir melankoli.
"Güneşe bakıyorum seni görüyorum, aya bakıyorum seni görüyorum, her yerde seni görüyorum. Aşkım burda yoksun diye üzülme sen her anımdasın, yanımdasın.
Evleeeeeeeeen benimleeeeeeeeeeeeeeeee!!!"

Neden hayatında biri yok diye soranlara:
Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakik...a,onbeş dakika,yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz.
Nede olsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz.Sormayın
artık bana! Herhangi biriyle değil, beklediğim...e “değecek” olanla
devam etmeliyim bu yola! Durakta yaşlanmak olsada işin ucunda.

sen benim içimdeki büyük yangınların adı,
ben senin gecendeki mavi yada günündeki sarı..
sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı
ben senin yüzündeki çizgi yada dünündeki anı

biliyorsun ki çarşamba okul falan bitti. herkes eve gidiyor teker teker. ama sen gittin mi gitmedin mi bilmiyorum hiç haber alamıyorum senden. okulum olmadığı halde sırf seni ufakta olsa belki görürüm diye okula çıktım ama yoksun, yoktun. en son çarşamba günü gördüm ve artık 4 ay boyuncada göremeyeceğim sanırım.

"Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, onu bir daha görmeden ölmezmiş. Öyleyse Allah'a emanet ol ."

Son düzenleme:
Ben DiLek Tutmadım Hiç Ama Hep Dua Ettim Yar Ömrün Ömrüme Nasip OLsun Diye .. !

ayy ölüyorum yorgunluktan şekerlerim,bu doğum günü hazırlığınız bitirdi bizi..ama olsun,siz herşeye değersiniz..sizinle gurur duyuyorum kuzularım.Allah her anneye sizin gibi evlatlar nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşallah.hala inanamıyorum 2 yaşına bastğınıza,rüya gibi sanki..canlarım,canımın taaa en içleri

Tüpçü bebişlerim benim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…