Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunde bir saat gorusmek daha mi guzel oldu ne? her seferinde tadi damagimdayken hoscakal diyorum sana :d boyle giderseeeeeeeeee.........

Yıllar sonra bugün eskı sevgılımı gördüm

geldı yanıma, ondan ayrıldıktan sonra türkıyeye yerleşmıştım bana hıç ulaşamamıştı ama arada arkadaşlarım anlatıyordu durumu hıç ıyı değıl dıye

bugün bende gördüm o eskı adam gıtmış yerıne ruhsuz bırı gelmış sankı

konuşmak ıstedı, ıstemedım.

klasık senı unutamadım, hala sevıyorum, affet gıbı şeyler söyledı

dınlemedım bıle, hızlıca uzaklaşmaya çalıştım. Başka bırı var mı dedı - var dedım ınanmadı.

Ben ondan başkasını sevemezmışım. peh..

Oğlum sen benı en yakın 3 yaşımdan berı tanıdığım arkadaşımla aldattın be, senın ıçın daha fazla üzemezdım kendımı.

Bugün anladım kı ıçım ona karşı resmen buz kesmış kı ben ne kadar çok ağlamıştım onun arkasından.

Senden nefret edıyorum
Bu şehırden de nefret edıyorum,
Senınle karşılaşabılme ıhtımalınden de nefret edıyorum
Senınle geçırdığım 3 senenın her saatınden, her dakıkasından sanıyesınden nefret edıyorum

yaa sevgili meslektaşm ilgi göstermeyince senin hava iniyorrr...oh olsun sana...

Lokmalarımı saymayı kes tavuk. Senin üç de değil beş katın kadar yiyorum evet, ama sen de benim üç değil beş katım kadarsın.
Benim yediklerime bakana kadar biraz aynaya bak da durumunun vehametini kavra, yaz da geldi çattı sana şimdiden kolay gelsin.

durmadan arkana bakmadan gittin,belkide arkandakini bir çırpıda silip gitmene neden olucak biri vardı önünde
benimkilerin nedeni sadece aşktı,seninkilerin sebebi neydi?
farkettim de ;eskiden akan yaşlarım yakmazdı yanaklarımı şimdi her gözyaşım canımı acıtarak akıyorlar yakıyor canımı,kalbimi acıtıyor bu acının ne demek olduğunu bilemezsin yaşamadın çünkü
içimde belkilerim o kadar çok ki,?????????
şimdi hep durup düşünücem hayatım boyunca acabalarla yaşıcam ama sabredicem kaderimmiş dicem susucam içime haykırıcam belkide ama beni duyan olmıcak hem duysalar bile ne anlarlar ki onlar benim seni sevdiğim gibi sevmediler eminim kimseyi
hiçe sayıp bitirdin ne diyebilirim ki yine de bak ne diyorum yinede ALLAHIN en sevdiklerinden ol üzülme

Bir ay 9 gün oldu. Seni, benim için "öldü" sayalı ...

Başkasına dokunduğunu bilmek, başkasına "aşkım" dediğini bilmek ...

Ve bunların aklıma gelmesi bazen, çok can acıtıcı ...

Senden nefret ediyorum, beni sevmediğin için ... Beni bağrına basıp, ömrümün sonuna dek seninle yaşamama izin vermediğin için...

Bilmek istiyorum, sormak istiyorum sana ... BENİ NEDEN SEVMEDİN ?!

Kalp Ruh'a der ki: Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin.
Ruh da cevap verir : Sen yeterki sev. ..

sevgili görgüsüz eski sevgilim umarım dilediğin gibi birini bulamazsın Allah senin karşına da senin gibi görgüsüz 3 5 tl nin hesabını yapan birini çıkarsın

"O kadar sade ki duygularım.
Kırılgan bir köprüden sana doğru yürüyorum.
Sana ulaşamazsam, sesim ve kelimelerim sana değmezse ve bir daha ellerini tutamassam, işte o zaman, korkarım sonsuz ve sensiz bir boşluğa yapayalnız düşeceğim.
Beni tut, herşeye rağmen tut..."

Yemek yapmak, bulaşık yıkamak pek de yakışırmış eline inanıyorum,çok iyi bir ev erkeği,çok iyi bir eş ve de çok iyi bir baba olacaksın Allah'ın izniyle

ayrıca hayatım, elimde bıçak varken bebeğin elinde bıçak varmış gibi tepki vermesen...

Bu gün sana hani bi dahakine ben olmam demiştim ya ,ilk yalanımı sana söylemiş bulundum o an. Özür dilerim sevgilim,özür dilerm ... Seni çok seviyorum

Buraya okuduğunu farz ediyorum ve sadece bu durumda olduğunu bilmeni isterim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…