Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sustuğum an felaketin başlar
Bir sessiz fırtına sarar her yanını
Ayrılığın ayak sesini duyarsın
Yaklaştıkça acıtır durur canını
Pişmanlıklar görüyorum gözlerinde
Masum değilsin beyazında leke
Habersizce giderim olsam yerinde
Başka bir koku var artık teninde
Rüzgâr aldım sallanıyorum
Ah yine efkârlanıyorum
Sen ne söylersen söyle canım
Ben masaldan anlamıyorum
Rüzgar aldım sallanıyorum
Ah yine efkârlanıyorum
Sen ne söylersen söyle canım
Ben masaldan anlamıyorum
...

Canımın içi oğlum..İyiki seni doğurmuşum birtanem....Yarın sünnet olucaksın..Umarım canın çok yanmaz,ilerde hiç bir şey hatırlamazsın...Sen büyü bir,sünnet düğününü de yapıcaz meleğim....

Şimdiden geçmiş olsun canım, inşallah sağlıklı bir operasyon geçirir bebiş.

Sen gittiğinden beri burdaki bulutlarda benimle isyanda aşkım paso yağmur yağıyo ve çok soğuk. Gel de bahar gelsinn!

Seninle öyle doluyum ki kafatasım çatlayacaktı. Damarlarımda akan kan sendin. Göğüs boşluğumdaki kalp senin kalbindi. Damarlarım çatlayacak, göğsüm yarılacaktı. Seni teneffüs ediyordum. Hicran kanatları beni gökten yere indirdi. Oysa seninle kanat çırpıyorduk.

Gunaydin gune senle basladim, hayalin yanimdaydi..
Keske kalbinde benimle olsaydi...
Sabahtan beri aklima gelen tek sey konusmalarimiz ve giderkenki sarilmalarimiz.
Hayalini cok seviyorum

Dün o yağmurda kedi yavrusu gibiydim o kadar ıslanıyordum ve gökgürültüsü şimşek çakmasında o kadar korkuyordumki telefonda 2 saat kapamadın ben eve gidip rahatlayana kadar aşkım İYİ Kİ VARSIN BİRTANEM Allahım biz ayırmasın
Birde hemen saçını kurut, üstünü değiş hasta olursun bak demen,
hasta olursan ancak hazır çorba yapabilirim aşkım diyip düşünmeni de seni de yerimmmm ki

Kızım var ya senin yüzünden hayatım kaydı benimm, hayatımm!! Ocak ayında hiç yoktan hayatıma girip mahvettin herşeyi sırf senden sonra düzelemedim, insanlara güvenim bitti, sevgiye inancım bitti. Sırf senin yüzünden!! Ve şimdi takmış koluna birini geziyorsun, karşı masamda oturup bir de o günkü gibi(!) kikirdiyorsunn... Gözlerimin içine bakarakk! Benimm mutluluğumu çaldınn, benimm güvenimi aldınnn, benimm sahip olduğumu benim elimden(!) aldınn..
Sana bedduamm yokkk tek diyeceğimm umarım sen benden daha şanslısındır da bana yaşattıklarını bir başkası sana yaşatmazzz!!!

kuzuum iyi misin neler oluyorrr

bir derviş misali bu adam hep giderdi

ilk kez o dudaklarda sanki bir ömür tutsak gibi..

bir kuş misali kadının hızla çarptı kalbi

anlatılmaz bir hisle sanki ilk kez özgür gibi...

ah be ah makrooo ömrümü yedin ben mikroyla gül gibi geçinmiştim geçmiştim sende takılı kaldım bu kadar düşük olmak zorundamıydın
neyse senlede anlaşmalıyızzz sen beni sevmelisin hadi haşır neşir olmalıyızzz geçmeliyim senden :)))

Sen şimdi o şenlik senin, bu konser benim geziyorsun ya. İşte bende diyorum ki bu zor günümde adam bunları yapabiliyor, iyi ki bitmiş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…