Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine yeniden seninle bir yola giricez sanırım
Rabbim sonumuzu hayır etsin

Tüm isteklerimi kabul ediyosun seviyorum diyosun
Eee niye ayrılıyoruz o zaman be adam

Bu sefer bu şansın son olduğunu biliyoruz
İkimizinde elinden geleni yapması lazım
Duydunmu canım

Gelde bir öpim bir koklım öyle özledimki yakışıklımı

Son düzenleme:
İsteyip de elde edemediğim bir şey olmadı benim (bunun sebebi pek bir şey istememiş olmam olabilir) şimdi istediğim şeyi de eninde sonunda elde edeceğim boşuna işimi zorlaştırmaya çalışma tamam mı

vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk olanlara,yolundan dönme aldırma!
sefa olmaz be sevgilim yürekten ah alanlara

Keşke benim sözümü dinleseydin;şimdi ne sen kendini ne beni ne de aileni üzmeyecektin...İstedigin kadar üzül,pişman ol şimdi;kimsenin umrunda değil oralarda..

ne diyebilirim ki..bize bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkürler Minik Şehzadelerim..2.yaşınız kutlu olsun,o güzel yüzünüz hiç solmasın..sizi çok çok seviyoruz.

Benimle birlikte asker yolu bekleyen bi çok arkadaşım şimdi evlilik yolunda... Sen bana bunları neden yaşattın peki? az mı sevdim seni.. Değer vermedim mi,,, Söyle bi neden söyle canımı neden bu kadar yaktın...

Mutsuzum sadece mutsuz.....

Avm lerde asansorleri hamile,bebek arabali,engelli ve yaslilardan once kullanan sozde insan toplulugu!!! heyyy gidi hey ne denirki yahu size.yaziklar olsun.birde kostur kostur gidiyorsunuz yer kapmaya..
ve siz asansordeki iki bos bombos genc kiz pismis pismis guluyosunuz ama orda duran ve asansor bekleyen yasli amcayi nerden goreceksiniz siz,bu isler size gore degil tabii!!!!

Son düzenleme:
SensizLiğin Bu Kadar Zor oLacagını Bu kadar canımı Yakacagını biLmiyodum çok özLedim seni geeL SensizLiği MutsuzLugu siLmek istiyorum hayatımdan yanımda oL destek oLbana zor GeLiyo nefes almak Gell aşkım gel bitanemmm asker Eşi olmak ne zormuş oofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sana ben ölürüm ölürüm..şu nişan öncesi dönemleri en güzel şekilde geçiriyoruz çok şükür
herşeyi istediğim gibi yapmaya çalışıyosun ve Allah da yüzümüze gülüyo, gönlümüze göre oluyo herşey
sonsuza kadar bırakmıcam o ellerini senin

gurur ne demek bilmiyor musun?
bilmiyorsan ne zaman öğreneceksin?
senden bıktım.
beni seviyor-muşsun ya hani, sevme istemiyorum.
iğrenç geliyorsun bana artık.
başka kapıya oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…