Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin..
Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için..
Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin..
--Charles Bukowski--

Gidenler gittikleri yerde bulduklarıyla, kalanlar kaldıkları yerde bulacakları ile mutlu olsun ... 'leonela

Bugün bana yaşattığınız olaydan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ederim çok güldüm yahu bana o bluzun arkası daha hoş geldiği için arka tarafını giydim üzerimde görür görmez reyona koşup almanıza da lafım yok hadide sizin gözünüz mü kör yoksa bu kadar mı özentisiniz ki kabinden bi çıktım üçünüzde arka tarafını giymişsiniz ay neyse güldürdünüz beni sağolun

"it's like screaming, but no one can hear, you almost feel ashamed that some one could be that important,that without them, you feel like nothing. no one will ever understand how much it hurts. you feel hopeless, like nothing can save you. but when it's over, and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good"

Bu şarkıyla uyanıyorduk ne günlerdii :97::97:

tamam simdi soyleyeceklerim regl donemim olmasinin verdigi etkiden olabilir. asiri duygusal ve sinirli olabilirim ama umrumda degil soylemek istiyorum. cunku burda sakince yatagima uzanmis bruno marstan it will rain i dinlerken aslinda hic sakin degilim, birseyleri kirmak, arabaya atlayip hiz yapmak, ciglik atmak istiyorum

buna sebep?
Sen ve arkadaslarin! O evde oturacak yer kalmayacak kadar arkadaslarinla doluyken "gel gel" diye beni cagiriyorsun ya?! sonra ust uste mesaj gonderip, seninle aksam yuruyusune gelemem ama arkadaslarim gittikten sonra cikariz, hadi sende buraya gel ! demiyor musun? o agzini yuzunu dagitirim senin! gorusmuyorum u.an. mesajlarina da cevap vermiyorum. arkadaslarinin arasina skistirdigin biri olmak istemiyorum. ya bana ozel zaman ayirirsin yada sittirip gidersin. yarin goruselimmm mis. he olur. bk gorusuruz. bas git!

Sizden daha gerçek daha büyük bir aşk olamaz benim için... Bana anne olmanın mutluluğunu,sevincini verdiği için Allaha sonsuz şükürler olsun... O güzel gülümseyişiniz ,şen kahkalarınız hep aklımda birtanelerim....Sizinle yeniden doğdum ben.....

♥ Sen benim
hayat nedir sorusuna
vereceğim tek cevabımsin ♥

saati ne zaman elime alsam.. 13:13... 15:15... 16:16... bu kadar da tesadüf olur mu dedirticek cinsten yani.. hiç boş yokk... sinirimi bozmaya başladı saatler..!!

El kadar bir kızım el kadar.. Bahçenizdeki ağaaçlar kadar.. Bir enkaz altındaki müzikli kart gibiyiim.. Susunca sesler duyuluruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…