Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senden Sende olmayanı istedim, hasret yerinde kaldı ve ben çekip gittim......

Sadece etkileyici şairane söz olmasını bende dilerdim biricigim ama malesef gerçekler bu, artık seninle olan tüm bagımı kalbimde bitiremesemde beynimde bitirdim.

Hayırlısı diyelim. Eskisi gibi arkadaş kala bilecekmiyiz bilmiyorum, ve de sanmıyorum ama hayatımın iki buçuk yılını sende oldum alın yazımın iki bucuk yılı senle yazılmış hayatıma bir tat katmış acısıyla tatlısıyla. Haklarımız bir birimize helal olsun..

(suskunlugumu bozup bunları demeyi çok istedim ama gerçekten de bir kadının söyleyecek bir sürü şeyi var ama o susuyorsa, o kadın için bitmişsin demektir.)

Sürekli gözyaşlarımı akıtmama sebep olan şey bana sırtını çevirmen, beni görmek istememen... Bunu ve canımı çok yakan o ilk davranışını haketmedim. Her aklıma geldiğinde gizli gizli ağlıyorum. Umarım barışmamıza yetecek kadar uzun ömürlerimiz olur. Sana kızgın ve kırgın olsam da seni çok özledim... 17 haziranda ne yapıcam bilmiyorum...

İşten çıkıp kollarına akacağım anı bekliyorum sevgilim. Çok özlediiimm!

bende olsam her halukarda ederdim,bir lafı için heryere giderdim.
ama...........
bazen karsımızdaki aynısını yapmıyor.

BİZ KADINLAR bitirmekten yanlız kalmaktan korkuyoruz, oysa Allah bizimledir hep hiç yalnız degiliz.

eger hareket yoksa boşla, bunu çok iyi ögrendim ben, çok denedim çok tecrübe edindim, ondan rahat konuşabiliyorum.

şimdi yapmayan daha sonra kılını bile kıpırdatmaz senin için.

bazen gerçekler o kadar acı oluyorki, ama gerçege kulak tıkadıkmı dahası daha acı oluyo

Tam 2 yıl önce bu gün,dünyama girdiğiniz ve bana anne olmanın mutluluğunu yaşattığınız için çok teşekkür ederim sarı papatyalarım...Doğum gününüz kutlu olsun..Ben de sizinle yeniden doğdum..Allah bana ve babanıza sizi sağlıkla büyütmek nasib etsin......

haklısın oysaki seven insan nerde olursan ol nasıl olursan ol gelir bulur diye bilirdim..
ama okadar sevilmemişim.. belki de hiç sevilmemişim.

haklısın oysaki seven insan nerde olursan ol nasıl olursan ol gelir bulur diye bilirdim..
ama okadar sevilmemişim.. belki de hiç sevilmemişim.

insanı acıtan da bu,
yıllarını veriyorsun sonra bi bakıyorsun bi boşluk,
acıyor ,
içim çok acıdı, 5 ay oldu ayrılalı ama hala acıyor,
özlüyormuyum ? hayır
öfke? yok
sadece bir boşluk var..

zamanla geçecek bir anlamsız boşluk, aldatılmış gibi hisseder insan kendini öyle bi boşluk

İkinizin de umrumda olmaması ne kadar güzel di mi... :)))
İşte beni unutma fırsatı size. )

Bir insanın kendi başına tam olması nasıl büyük bir huzur. :)

Yıldız gibi sevmedim sönüp düşersin diye rüzgar gibi sevmedim esip gidersin diye güneş gibi sevmedim gece batarsin diye ben ölümüne sevdim toprakta bitersin diye .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…