Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana hakaretler etmekten ,anneliğime dil uzatmaktan asla çekinmeyen,fiziğimle bile dalga geçebilen birinin kalkıp da kişiliğine aykırı duran bir yorumu beğenmesi ne çelişkidir............ Neyse....Gönül gözü kapalıysa,empati yapamıyorsa yapacak bir şey yok...

Kolay gelsin........

Son düzenleyen: Moderatör:
hastayım boğazım çok acıyo..keşke yine yanımda olsan şuan bana baksan:2:

çorba yapsan

sadece elimi tutsan da yeter..

akşam sazlı sözlü eğlenceye gidecekmişiz yer ayırtmışmış
pehh sen önce dünkü öküzlüğünü telafi et
ben seninle gelmiyorum
geleceğimi sanarak git ve saatlerce ha geldim ha geleceğim dememle beklede gör

çok fena intikam planlarım var senle ilgili haa haa hayyyyy :113::113::113:

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aynen sen gbiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
sen benim sewiyeme çıkamassın o yüzden muhattap olamıyorum seninle düşemiyorum sana kadar kazmısın kuğumusun

Şimdiye kadar kendisi ile bir kez bile muattab olmadığım bu üyenin hakaretlerini ve değerlendirmeyi adminlere bırakıyor ve cevap dahi vermeye tenezzül etmiyorum.........

sen benim sewiyeme çıkamassın o yüzden muhattap olamıyorum seninle düşemiyorum sana kadar kazmısın kuğumusun

Bu kk'ya "kavga etmek için gelenler" başlığında bi topik açılmalı bence!! Böylece sanalda bile huzursuzluk yaratıcak olan arkadaşlarımız alakasız topiklerde vakit kaybetmezler!!

Ah bir de hakaretleri,laf sokma çabası olan yorumları beğenenler ama yorum yazmıyorum ,karışmıyorum havasında olanlar da var ......Dürüstçe değil......Ben kendi adıma bu konunun dışında kalıp rahatsızlık verdiğimiz kişilerden özür dilerim..............

bu konunun başlığının altında laf sokamassınız diye birşeymi war herkes istediğini yamakta özgürr ben ''o'' na yazıyorumm farzediyorumki okuyacak herkes üstüne alınmasın ben seni ancak bu kaçamak yerde buluyorumm ama seni kutluyorummm minicik de olsa cesaretin varmış bi ihtimal burayı okuruz< diye yazıyosunn buna bari cesaretinnn war sana yalakalık yapmayanlara çamur atmaya dewamm ettt sanada bu yakışırrr yalnızsın yalnız kabul et!!!

Başkalarının gazına gelip hakaret edenler kendilerine yakışanı yaparlar.......... Edepsizlik parayla pulla değil............

Ben kimseden yalakalık,övgü beklemedim..Aklıma bile gelmez...Ne talihsiz ne çocukça ne edepsizce düşünceler.......

Tek söyleyeceğim YAZIK............

Son düzenleyen: Moderatör:
gazla çalışmıyorum aklım war aklımla hareket ediyorum fakat sana yalakalık yapmaktansa gazla çalışırım daha iyi ben senle her daim uğraşırımmm

Sen cok durusttsun dimi narmik.
Seni tanidigim gunden beri herkese karsi seni savundum.Herkes senin icin bisey dedi."hayir siz onu anlamiyorsunuz"dedim.
Ama baktim ki nerde polemik orda narmik.Listemden sildim seni.Cunku artik guzelligini ovmenden ve milletle dalasindan bikmistim.Seni sildim.cunku gorusmek istemedim.ne iki yuzlulugum kaldi,ne odlekligim ne sahtekarligim.hepsi geldi kulagima
Simdi sana soruyorum madem benim iki yuzlu oldugumu anlamistin neden anladigin zaman beni silmedin.
Kim iki yuzlu oluyor bu durumda!!
Yapma lutfen forumdaki 1500 kisi yanlis sen mi dogrusun.ah bu dedigim dediklik!!
Sana tekk bir hakaretim bile olmadi benim.Ama sen sahtekarda yaptin.,iki yuzlude yaptin..
Benim sana soyliyecek lafim yok.Sadece bu durustluk oyunlarini birak.Sutten cikma ak kasik degilsin.
NOkta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…