Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Missss gibi kokuyosun aşkım, kokunla uyanmak dünyalara bedel
Her sabaha beraber uyanacağımız gün bir an önce gelsin artık nolur
Senin yanında geçer her anım birbirinden değerli
Dün akşamımız harikaydı, bugünümüz harikaydı ve yarın da yine güzel bir gün geçircez
Ayrıca o gondoldaki çığlıklarını her seferinde hatırlatçam sana, yandın sen
Sımsıkı sarılıp hiç bırakmıcam seni dünyalar tatlısı!

Aslinda dun sadece seni gormek icin gelmistim. Ama sen 1 saat durup gittin. Yinede guzeldi seni tekrar gormek.
Cok ozlemisim kara kaslarini guzel gulusunu. Bana asik olmani cok isterdim..
Ama degilsin ve olmicaksin buna eminim. Bense yine yeniden bi asktan maglubiyetle ayrilixam
ve unutmaya calisicam. Ama bilki suan seni cok ama cok seviyorum. Eger hayirlisiysa Allahimda senin kalbine koysun beni

Aslinda dun sadece seni gormek icin gelmistim. Ama sen 1 saat durup gittin. Yinede guzeldi seni tekrar gormek.
Cok ozlemisim kara kaslarini guzel gulusunu. Bana asik olmani cok isterdim..
Ama degilsin ve olmicaksin buna eminim. Bense yine yeniden bi asktan maglubiyetle ayrilixam
ve unutmaya calisicam. Ama bilki suan seni cok ama cok seviyorum. Eger hayirlisiysa Allahimda senin kalbine koysun beni

bana eskisi gibi günaydın mesajı atsan, ve oglen arasıda telefon etsen, nerde benim gül yüzlüm desen gene,
eskidemi kaldı , yaşadımmı yani o anı o günleri?
nasılda paramparça ettin sonunda herşeyi ey sevgili

Meyve veren ağaç taşlanır..

Benim meyvelerim hazımsızlık yapmış.......

SEN hayatımda tanıdığım en mükemmel insansın herşeyim iyi ki hayatımdasın..bundan sonra hayatımızda,sevdamızda hiç hatalar olmayacak ve inanıyorum ki biz artık kavuşacağız tek isteğim ömrüm ol ömrümde ol seni çok seviyorum..

hem konusalim istiyorum. hem de istemiyorum. zaten iki ay gidiyorum yokum. son haftada boyle olmasi hic iyi olmadi. ama napalim.

canim cok sikkinn cokkkkkk. sana uyusuk dedigim icin uzgunum. bu kadar alinacagini bilseydim soylemezdim. ama tartisirken baska seylerin de araya katilmasi iyicene kafami allak bullak etti. artik bir suru soru isaretim var.

Senin gerçek yüzünü bu zamana kadar görememem bir aptallıktı kabul !

Ey Yar...♥

Gecenin zifiri karanlığında,
Bir Secde sonrası düşen Nur gibi düştün... gönlüme.
Koşmak istiyorum Cennet'e uzanan yolda, Seninle,
...
Var mısın İlahi AŞK'ın gölgesinde serinlemeye, Benimle ?

6 ay olmus mu birbirimizi gormeyeli.?.?
Hayat telasindayiz hepimiz...
Sikintilar hep ortak dimi..Coook ozlemisim dertlesmeyi senle.
Canim arkadasim..

Etkiye tepki diye bir şey duymadınız mı hiç ? Birinin damarına basarsanız o da sizin damarınıza basar....

canım doğmamış belki de hiç doğamayacak olmayacak bebeğim...

Senin bir damla halinde canımın içinde filizlenip büyümeni, küçücük ellerinin ayaklarının oluşmasını ultrason denilen o garip cihazda görmeyi, ilk kıpırtılarını hissetmeyi, karnımda ellerimi gezdirip seninle sohbet etmeyi, doğacağın günü heyecanla sabırla beklemeyi o kadar çok istiyorum ki...

Doğduğun gün bütün ailen yanında olacak bitanem... Herkes sevinçle sana hoşgeldin diyecek. İlk başta babanla ben seni kucaklayıp öpeceğiz. Seni tertemiz bir sevgiyle, kocaman bir şefkatle büyüteceğiz. Seninle oyunlar oynayıp parklarda gezip güleceğiz...Sonra geçecek yıllar su gibi, okula başlayacaksın... Ben seni okula götüreceğim, akşam babanla ödevlerini yapacaksınız... Çocuk kalbinde bir bir güzel duygular yeşerecek, karakterinde erdem... Saygılı, sevgili en önemlisi de önce kendine sonra topluma faydalı bir birey olacaksın... Babanla ben seninle gurur duyacağız.

Doğduğun ilk anda, ilk harfini öğrendiğinde, ilk aşkında, ilk sevincinde, ilk üzüntünde, ilk rüyanda ve hatta senin bu yazdıklarımı yaşayacağın ilk çocuğunda ben ve baban seni hiç yalnız bırakmayacağız. Ömrümüz yettiğince seninle bir yolda yürüyeceğiz. Senin gittiğin yollara karışmayacağız fakat baban arkanda sana her zaman destek, ben yolunu aydınlatan ışık olacağım önünde...

Nolur gel artık bebeğim,bitanem... Aşkımız seninle büyüsün... Sen bizimle büyü...

Biraz konuştuk seninle ve beni hala sevdiğini hep de seveceğini söyledin
Hayır , yalan gerçek değil bu .
Sevmek kavramı da aşk kavramının farklı olduğunu kadar farklı .
Senin içinde sevgi olduğuna inancım yok .
Sen hala bencil duygularına köle arıyorsun .
İnan bana şu an bunu buraya yazarak ya da şöyle diyeyim senin hakkında bir şeyler yazarak
Sadece kendi zamanımdan çalıyorum .
""Senin için harcanan zamana yazık, sen en güzel duyguların katilisin""
Bu söz cuk oturuyor bu duruma .
Ve bittii , bolca mutluluk ve huzur dolu hayatımla ilgileniyorum artııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…