Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eee,haddini bilmezsen böyle olur işte!..Bir daha kimsenin hayatına,yaşam tarzına,görüntüsüne,sahip olduklarına dil uzatma şempanze...

Son düzenleme:
Ben istemem öyle , iki günlük sevgi,yüreğin varsa bir ömür sev beni ♥

evet % 90..

ama yapacak birşey yok..anladın sen onu :))

Son düzenleme:

çok pis yanlış anlamışım, amannnn olur böyle vakalar türk polisi yakalar gel panpa bize yine yol göründü

Rüyamda seni başka bir kadınla sarmaş dolaş gördüm,
öyle yandım ki, o duyguyu tarif edemem,
benden sonra tabiki birileri olacak
ama beni öptügün gibi öpüyordun onu

Belki aradığını bulamamış olabilirsin bende; ama unutma ki, bende bulduğunu bulamayacaksın hiçkimsede....

Sen Destiny kelimesini nerden öğrendin.. Ayrıca gayet zekiyim sizin gittiğiniz yollara asfaltı ben döktüm. Bilsen neler neler..

pardon burası 'tanımadığın insanların mesajlarını üstüne alın ve ona sataş' başlığı mı? yanlış yere mi geldim yav. :44:

pardon burası 'tanımadığın insanların mesajlarını üstüne alın ve ona sataş' başlığı mı? yanlış yere mi geldim yav. :44:

Pardon yanlış anlamayın lütfen , sizin yazdıklarınızı alıntıladım ama , ben "O" na yazmıştım.Sizin yazdıklarınız tesadüf o kişinin bana herzaman kullandığı kelimeler olunca.. size sataşma niyetim yoktu bağışlayın

hııı öyle desenize yahu

Biliyorum evlenmek ıstıyorsun sonbahara benımle..tayın çıkmadan adım atmayı ıstemıyoruz..nişanlımsın sevdiğimsin ama sevmedığımi düşündüğüm şehırdesın..sen gel ben senı kandırayımSENİ SEVİYORUMkandın değil mi AŞKIM??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…