Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babanla konuşmadan çeyiz meyiz almıcaz
çok beklersin
bakar bakar alamazsın öyle işte hıhhh

Kendi isteğinle üyeliğini sildirmek diye bir şey duymuşmuydun ? Benim yaptığımda buydu zaten....... Canın mı sıkkın,uğraşacak başka şey mi bulamadın akşam akşam benimle uğraşmaya çalışmaktan başka ??

Küçücük yaşına rağmen olgunluğuna ,objektifliğine,empati yapabilmene,terbiyene hayran kaldım..İnşallah ilerde sana layık,kıymetini çok iyi bilen biriyle hayatını birleştirirsin.. Anneni ve babanı da tebrik etmek isterdim,senin gibi bir evladı yetiştirdikleri için...Hiç değişmemen dileğiyle Çerkes kızı........

Canı yanan sabretsin canı yakan canının yanacağı günü beklesin...

canım kardeşim benim mışıl mışıl uyuyosun şuan sana bakıyorum senel çok kavga etsekte gelip öpüm mü demen yok mu
diger yarım benim bitanem umarım sınavın çoook iyi geçer pıtırcıgım benim seni kooocaman seven ablişkonnn:)))

sevgilim bundan sonraki felsefemiz şu
''hayır dese de hayat, hayırlısı diyeceğiz hayata inat''

Bir insan aralarında bu kadar fark olan bir insanla evlenmeyecek Sevgili kayınpederim.Ben ve ailem iyiliklerimizle kötü düşünmememizle biliniriz .. sen şunu nasıl kullansam bundaki paranın bana yararı ne dersindesin.Öyle bir babasın ki kendi oğlunu bile ateşe atar elinden tutmassın..Etrafa da en iyi baba rolü oynarsın..tıpkı o caddelerde duran cam silici ufaklıkları çalıştırıp para yiyen babalar varya aynı onlar gibisin getir oğlum al oğlum nasıl alırsan al oğlum dersin..Senin yüzünden ikimizde mutlu değiliz..O hep seni savunuyor ben hep senden nefret ediyorum.Direk diyemesemde oğluna senın baban beş para etmez diye sende bende biliyoruz bunu.
*Özel günümüz olur hemen evimize damlarsın bi rahat ver ya
*Evimizde film izlemek isteriz oğluna direk emir verirsin gelin sofrada yemek var yiyin..O da hemen benı de alır gider zaten
*Cebimizde 10 liramız olur en fazla yeri geldiğinde ki kıt kanaat geçiniyoruz.onun bile 8 ini ister 2 lirasını dolmuş parası bırakırsın.
*Dışarı çıkıp gezcek oluruz bi izin gunu var ya insaf be adam sabahın 9 unda arar uyandırırsın..Benim kartlarımın borcunu ödeyın bankaya ne de olsa gezceksiniz diye.
*Evimize gelirsin dolabımdakileri istersin siz yemiyorsunuzdur diye.
*Biz deriz ki düğündeki altınlarımız bizimdir sen dersin ki yok o kadar borç yaptık ben onları ödücem..Hemde herşeyi kız tarafı yaptığı halde..Oğlun da herhalde babam alcak der üstüme yürür benim.Erkek tarafının yaptıklarını da oğlun ödemeye çalışıyor her ay krediyle.Sen de hava atmaya devam et ben oğlan evlendirdim diye!!
*Geliriz yemeğe senin uzanarak yemenden bize yer kalmaz görgüsüzce sofrada yaptığın zart zortları saymıyorum bile..
Ben ki hayatımda herkesi kolayca affeder kin güdemem kimseye.Ama sen nasıl bir yaratıksın ki yüzünü görmeyi değil telefonumda adını görmeye tahammül edemiyorum..
Ya oğlunu da alıp gidebilirsem bu şehirden yada Allah ın işi belki sen gidersen en azından bizim mahalleden işte o zaman rahatlarım..Ama sen hastaymışsın ya oğlun senı bırakıp gidemiyor işte..ben anlatamıyorum ki ona kötüye birşey olmayacağını!!
Sende yiyon yiyon şuram ağrıyor diyon oğlun gelsin diye yanına..buda hastalıksa yaşlılarımiz ne yapsın???
Yazık ki kaynanama seni çekmiş yıllarca kendimden sonra düşünüyorum düşünüyorum da bi ona üzülüyorum ..
Bilseydim Senin huyunu karekterini oğlunun da senin karşında bu kadar pasif ama bana kükreyen bir adam olabileceğini yemin ediyorum ki yaklaşmazdım ikinizin olduğu hiçbir mevkiye...

fatmagülle keriminki gibi tatlı bi bahçeli evimiz olsa..

mesela cami yanında ya da yakınında.

sonra beraber yaşlansak.. imanlı,çok güzel tertemiz bi hayatımız olsa

inşallah çocuklarımızı da alıp hacca gitsek.

huzurlu mutlu Allahın emrettiği gibi o şekilde bi hayat geçirsek

hep hayalim bu hep böyle düünüyorum

en kısa zamanda nasip olur inşallah.hep hayallerimde bunlar var

Sarildik, optuk, ayrildik, ben eve girerken sen ne dedinnnnnnnnnnnnn????????????????? arkami donup baktigimda arabanin onunde durmus bana bakiyordun? ne dedin o an agzindan ne cikti? anlamadim? ay ne salagim "ne dedin??" diye sormadim bile lenet olsun iste gecenin 2 si olunca beyne kan yavas gidiyo!! neyse insallah bi daha soylersin ve o buyulu kelimeleri bana bi daha soylediginde bu defa kesinlikle arkami donup iyi geceler diyip eve girmeyecegim emin ol!! Cok seviyorum seni!

Son düzenleme:
Sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ama anlamadığını ve anlamıycağını bilmek çok acı.Konuşmaya gücüm yok artık.Defalarca kırıp döktün kalbimi ama bu kez kalbimi kırmakla kalmadın bi sürü şeyi alıp götürdün benden...

ne güzel düşünceler bunlar böyle,İnşallah istediklerin gerçek olur canım.. Maaşallah!

veee tatil zamanı,okul bitti seminerler de bitsin ve tatile gidelim artık :)))))

kendini çok zeki sanıyorsun ama üzgünüm değilsin

Aşkı tanıyan bir kadın, asla aşktan azına razı olmaz ! Sahibi olamayacağı boş sevdalarda kiracı kalmaz.
Maksim Gorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…