Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni boş yere pohpohluyorlar. :) Kandırıyorlar. :) Sen de inanıyorsun. :)
İnsanlar o kadar ikiyüzlü ki. Nefret ediyorum hepsinden.

Keşke olmasa böyle. İkimiz de çok üzülüyoruz. Çok iyisin ama keşke iyi olmak yetseydi. İyi niyet yetmiyor bana, sonuç odaklıyım ben.

Sandığın kadar kolay inanmıyorum insanlara....Zaten buna da ihtiyacım yok...Ne ince düşünüp sık elediğimi bir bilsen.....

o kadar çok sinirliyim ki sana.halı saha maçın var diye benle buluşmıcaksın ama biliyorum o maça gidemceksin napıp edip o gün benle buluşmanı sağlıyacağım emin ol sen inatçısan ben senden inatçıyım.

Ne kazandığını bilmiyorum ama umarım beni kaybettiğine değmiştir gizoş. Bu arada Che böyle bir söz söylemedi.Her anlamlı lafı birine mal etmek zorunda değiliz!

nelerle avunuyorsun..

yazık..

insanlar yaşla büyümüyorlar,sadece yüzleri kırışıyor.. küçük düşünen bir beyinle yüzdeki çizgiler ne tezat.

halbuki her çizginin bi anlamı olmalı.

ne yazık ki sen bomboşsun..

Onun arabası vaaaar,güzel mi güzeeeeel!!!
Şöförü de vaaaaaar,özel mi özeeeeel!!!
ahahahahahahhaayyyy maalesef ruhu yok!
Kazasız belasız Rabbim inşallah!!!

o gün gördüm seni gene,
boyun posun herşeyin çok seksi idi bebeğim,
o kadar etkiledin ki beni, atlayıp boynuna seni öpesim geldi......

bir insana kamuflaj bu kadar mı yakışır ya yerim ben seni
ha bu arada lütfen oynama benimle ya ! biliyorum aynı şeyleri sen de hissediyorsun

Son düzenleme:
seni istiyoruuuuuum

ya o omuzlara kafamı koyup dertleşmek, o boynuna sarılmak,
ellerini ellerimde hissetmek ve o güzel dudaklara yapışıp seni doyasıya öpmek istiyorum .....

ya ne yaptın bana ya büyü mü yaptırdın bana yoksa

Son düzenleme:
Ben alttan aldıkça sen üstüme geliyorsun! En sonunda ağzını burnunu kırıp eline vericem

Gençlerin pek çoğu kabalıklarını tabiilik zannederler ...

La ROchefoucault

Çıkardığım tüm arızalara, söylediğim tüm sözlere rağmen hala ilk arayan sen oluyorsun ya, bana olan sevgini verdiğin değeri çok daha iyi anlıyorum o zaman.
Ama kıymetini bilemiyorum...

değdi mi acaba yaptıklarına? merak ediyorum pişman mısın. neler hissediyorsun beni gördüğünde. sayende en yakınımızın düğününe ikimizde başka kollarda geldik. oysa ne kadar guzel olabilirdi herşey bizim için. bu sonu sen layık gördün bize. o zaman niye bakıyorsun niye gözlerim yakaladı bakışlarını. yoksa özledin mi sende? ne farkedecek ki sen başkasıyla ben başkasıyla. umarım pişmansındır . ben mi.... seni affetmediğim için pişman değilim ama seni gördükçe sızlayan yaralarıma çare bulamıyorum. evet mutluyum artık sevdiğim ve herşeyden onemlisi guvendiğim biri var yanımda sevgimi hak eden biri var. ama geçmiş geçmiyor bi yerde işte...

pafff ne sıkıcı...az kaldı der gibisin...evet ama bittim..hııı peki dayanırım.

o güzel hatrın olmasaaaa.....

Senin kadar fitne fesat birini daha görmedim,sınırları zorluyorsun.Hadi gari,hadii...
İşine bak sen,çalış,çalış...O yaşa gelmişsin ,bi baltaya sap olamamışsın daha. :)

Sevgili eşim, seni çok seviyorum. Gereksiz takıntılarından vazgeç.

Oğlum,
Sen beni hayata bağlayan en güzel şeysin. Ben seninle olgunlaştım. Seninle hayat buldum. Sen ağlayınca bile ben yıkılıyorum. Rabbim beni sensizlikle sınamasın. Seni herşeyden çooook seviyorum canım oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…