Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün ve bu gün kuzucukların fotolarını koymadınız kreşte....Hala bir umut bakıyorum ama...........

Ne Demiş Şair; Veresiye Aşkları Yaşamaktansa,
Dükkanı Kapatırım Daha İyi....!

senin bu yaptıkların varya artık bini aştı hint kumaşı çok yaşa emi
hiçbişeyin degilde umarım akıtıgım gözyaşlarının bedelini ödersin
o ahını aldıgın kızlardan biri oldum sadece demi umarım mutlulugu huzuru bulamassın b
o arkadaşın gibi hep kandırılırsın aminnn
içimin acısından diyorum bunları
Allah senin gibi biriyle kesiştirmesin bidaha yolumu güzel Allah ım tüm içinden geçen kötü emellerini boşa çevirdigin için şükürler olsun
senide bana muhtaç etsin ama ben sen degilim ki kalpsiz merhemetsin vicdansızzz

"Elimden gelen bir şey yoktu, kalbimden geleni yaptım ben de; sevdim işte, o kadar."
Ece Ayhan :98:

geçen sene yazmışım...ne de içten yazmışım.allah da benim belamı verdi.nasıl yapıyorum ediyorum bilmiyorum gidip buluyorum beni üzecek birilerini...eğer beni duyuyorsan şunu bil,iki dünyada da ellerim yakanda...

elbet seninde karşına tipim değilsin diyen biri çıkacak inşallah hatırlarsın beni. hakkında hayırlısı olsun sırf beni istemedin( gözlerin farklı söylese de) diye beddua etmek, kötü söz söylemek bana yakışmaz

Son düzenleme:
Antalya fikrine hiç ısınamadım. Evet haklısın. Ben istanbul'a gittim dilediğimce gezdim. Ama bilirsin işte.. Biz kızlar biraz şeyiz... Immmm nasıl deseemm? Antipaylaşımcı. Ben seni yanındaki adamdan kıskanıyorum be ne Antalyası. Ooooofff oooofff. Hakkımızda hayırlısı ne diyim

evet yakışıklısın ama bu alanda, benim yanımda.. kamuya açılma

Son düzenleme:
İnsan 1 haftadır görmediği birini webcam'de görünce ağlar mı?
Ağlar; eğer 'aşk' var ise...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…