Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kadar kıskanç olmanın ezik olduğunu göstermenin kendi fikirlerini beğenilerini yapmaktan aciz olmanın seni nasıl bir insan haline getirdiğini görsen inanamazdın.yahuu sen böyle yaptıkça ben neymişim diyorum haberin ola
taklitler asıllarını yaşatırmış bunu sana birinin hatırlatması lazım galiba

Bugünlerde senden soğudum sanırım sevgilim.Ben de bilmiyorum bu kadar çok severken neden umursamaz oldum şimdi.Sırf canım sıkılıyor diye seninle kavga edip kıyameti koparıyorum.Aslında kavga ederken eğleniyorum da içten içe.Hoş şeyler değil bunlar biliyorum.Belki ayrılmamız en güzeli olacak.Ama alışmışım sana işte seni kovarsam hayatımdan o boşluğu neyle doldurcağımı bilmiyorum.Bir bilsem bırakıcam zaten artık ellerini.Ama zor işte ben seninle yeni bir insan oldum.Eski beni öldürdüm.Sen yokken ben kim olucam?Yine de diyorum 'Ben bizi unutmam,gitmek yakışmaz bana.'Keşke olmasak böyle seni sevmek güzeldi çünkü.Ama içimdeki bu soğukluk beni yoruyor,seni de öyle.Tarif edilemez bir şey var içimde.

Merhaba Y.. Ben; o üzdüğün, kırdığın, unutmam için üstüme başkasıyla çıktığın, geceleri ağlatıp okula şiş gözlerle gitmeme sebep olduğun, berbat acılarla tek başına bıraktığın o kızım.Bıraktığın yerde olabilirim ama bıraktığın gibi değilim.Sen gideli çok değiştim.Şimdi yeni biriyle çıkıyormuşsun hayırlı olsun(olursa tabi)Görünce üzülmedim diyemem ama bir kemik aynı yerden 2 defa kırılmaz be canım Lafı fazla uzatmayayım.İnşallah beni hiç unutamazsın, anılarımız hep karşına çıkar, geceleri uykun tutmaz olur.. İçtiğin her zıkkımda boğazından geçen her yudumda inşallah beni hatırlarsın.Seni benden daha fazla seven birini bulursan ara beni, bi yerime kına yakıcam

Son düzenleme:
Allah seni bildiği gibi yapsın çok sinirlendim şimdi karşımdaymış gibi

bana olan güvenini boşa çıkarmıcam sevgilim
tek desteğim, tek dayanağım, teşekkür ederim..
hayat bana hayır diyor, ama ben hayırlısı diyeceğimmm!
şimdi çalışma zamanı!
kilitlicem kapımı, tıkıcam kulaklarımı
şu an ağlama gibi bi lüksüm yok
atlattıktan sonra bol bol depresyona girerim
unutma ilk maaşımla kusana kadar çiğköfte yicez

senin için ölüyorum ama sen beni görmüyorsun bir gün beni görürsen öldüğüm gün olmasın

allahım bize bunları sayıyla mı verdin 2 kardeşin kaderi bu kadar mı benzer

Herşeye rağmen mutlu olmanı istiyorum ve bende kendime ve sana verdiğim sözü tutucam elimden geldiğince mutlu olucam sevgili..

hayatım inşallah şu çöpçatanlık işini becerebilirizzz
biri benim yakın arkadaşım biri senin yakın arkadaşın
biz mutluyuz herkes mutlu olsun

Sen ne keyifli bi cocuksun yaaaaaaaa
Bogazina bisey kacirip sonra bas parmaginla iki kasinin ortasina opucuk sesi kondurmana cok guldum bugun.
Anneyi mi kopyaliyorrrr serserimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…