Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz huzura,biraz dinlenmeye,birazda denize nekadar ihtiyacim var... Ahhhh az kaldi insallahhhh.. Canim arkadasim herseyi atlaticaz guzel bi tatil yapicaz hep birlikte..

Onca emekten,çabadan,fedakarlıktan sonra biz bu mutluluğu,huzuru fazlasıyla hakettik aşkım....... Allaha sonsuz şükürler olsun....

Sen terasta tv izlerken ben sana çay demleyip getireceğim söz...

hala sinirleniyorum ve tek bir şey diyorum...
SANANE..........

Yok yok doktor. Sen hiçbir şeysin diğerinin yanında.
Onun kadar güzel bir yüzün olabilir mi, o kadar tatlı, o kadar yakışıklı olabilir misin... ? İmkansız.
Düştün gözümden. Senin için yapmam bir şey. Farklı bir şekilde çıkacağım karşına.

sana kayınpeder kelimesi hiç yakışmıyor
teşekkür ederim bu kadar düşünceli olduğun için :81:

ben bu kadar iştahsızken senin çatlayana kadar yemek yemene sinir oldum! insan bi bakar arkadaşım da yiyor mu niye iştahsız bi sorar dimi

şu tayinler açıklansa da ağustosta bodrum planım gerçek olsa...

Valla gorusmeyeli cok degismissiniz bu ne parti meraki cozemedim valla.Gelemem zirt pirt...soyluyorumda..
2 senedir cok nadir ciktim eglenmeye ama sizin kadar hevesli degilim.Bizim evimizde hergun parti var.Buyrun gelin.Hadise ve atiye meraklisi oglumla sabahtan aksama kadar oynayip,egleniyoruz

sevgilimmmmmmmmmmmmmmm
bugun ayri kaldigimiz 11. gun..
ve cok ozledim acaip. oyle boyle degil yani napsak
opujelim mi?

pankreas kanseri gibisin
önceden bile teşhis edilseydin, tedaviyle bile kurtuluşum yok senden

Merhaba yine ben. Dün çıkıştım biraz ama sen de hakettin kabul et.Seni özledim biraz da.Sen de özledin mi?Özleseydin şuan böyle olmazdık.Yine o sahilde oturup dalga seslerini dinlerdik, yıldızlara bakardık, sen bana beni çok sevdiğini söylerdin.Bak, şimdi nerdeyiz ne haldeyiz, hatta sen kimlesin?Hangi kızın yanındasın?Ona da bana baktığın gibi mi bakıyorsun?Sanmam.O ela gözlerin, o derin bakışların.Bugün duygusalım kusura bakma.Sana değil kendime kızgınım en çokta.Hala seni unutamadığım için, seni düşündüğüm için.Yazık etmişimiz yıllarımıza, aşkımıza, hayallerimize.. Aynı evde beraber olmak.Bak, bu senin en sevdiğin hayaldi.Hep söyler dururdun.Geceleri ben uyuduktan sonra bile bunu yazardın bana.Benimle evlenmek.. Seninle evlenemem yiğit çünkü beni bırakıp gitmenden korkuyorum.Aynı şeyleri yaşatmandan korkuyorum.Sen de korkuyorsun biliyorum.O yüzden dönmüyorsun değil mi? İyi, güzel.. DÖNME.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…