Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler,umarım işe yarar..hiç sanmıyorum ama :) yine de teşekkürler..

İyi tamam anladık hemen sevgili yapmışsın .Profilini kapat ya,göz zevkimi bozuyorsunuz böyle
Haaaaa bu arada beni ,benden güzel bir kızla aldatsaydın bari

Babanın bu kadar düşüncesiz olabilmesine inanamıyorum
Bi gram düşünmüyo seni
Bir an önce gitsek burdan da,biraz kafanı dinlesen...

Zırnık kadar ilgilendirmiyorsun beni; o kadar rahatladım ki senle iletişimimi kestiğimden beri anlatamam...

Bembeyaz çiçeklerimmm
Benim rengim,umutlarımın rengi..
Seviyorum seni birtanecik dostum!

Öldün mü, kaldın mı?" diye sorma bana..! Sen giderken "ölen'de" bendim,,,,, "kalan'da..!

Senin yüzünden dönüş yolunda kitabımı bile okuyamaz hale geldim.
Ben çabuk kanan bir tip asla olmadım ama tavırların, bakışların, tipin, güzel sözlerin beni gerçekten etkiledi.
Aklımdan çıkaramadım seni.
Son seansımız olacak herhalde ikinci görüşmemiz. Bu kez daha da özenli giyinip bakım yapacağım kendime.
Sayın yakışıklı ve pek bi cool diş doktorum.

Umarım bugünkü gibi bakarsın, bugünkünden daha da güzel bakarsın hatta. Daha güzel cümleler de söylersin belki.
Bak işte burada saflığın dibine vurdum.
Benim gibi değişkenin tekiysen çok soğuk da olabilirsin sanırım.
Beklentileri yüksek tutmasam iyi olur.

futbolu yasaklıycam sana..

aferim kırdın parmağını..

olmaz ki ama kıyamıyorum sana gidip gidip sakatlıyosun bi yerlerini..tüm goller benim için ama yok yasaklıycam:26::26:

Çok aptal bi şakaydı. Duyduğum en salak. En iğrenç. En berbat şakaydı. Sen boşandın diye herkes boşanmak zorunda değil! Kabahat sen gibileri insan yerine koyanda! Bundan sonra ona göre koyucam tavrımı.

Bugün profiline baktım.Sözde bakmayacaktım ama baktım.Sen gerçekten tam bir aptalsın.İlişkini açık açık göstersene tekrar kimden çekiniyorsun? Yoksa bu kızla da mı olmadı..? E daha 5 gün oldu be canım bu ne hız Sana diyecek çok şeyim var ama inan zamanımı harcamaya bile değmez Ha bu arada yeni ilişkini dört gözle bekliyorum, beni merakta bırakma see you

akıl akıldan üstün derler ya kalp de kalpden üstün olabiliyor demek ki
farkettim de benim kalbim daha üstün aşk da
eyy aşkk aşkk bazen canımı acıtıyorsun yakarak dolanma damarlarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…