Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İzmir yanıyor,deniz bizi çağırıyor,gece bizi bekliyor,hazırlanıyoruz ,yol çok uzun değil!!!
Kuşadası yolcusu kalmasın!!!

Sana kalpli kutular içinde bir mektup vermiştim.. İçinde onlarca kelime ve duygu yüklü. Ağlamıştın. Ağlatmıştın... Ve o mektupta sana diyordum ki;

Benim yalnızlığımı ve kendimi yalnız hissetmemin yalnızlıktan da kötü olduğunu anlayacak senden başka kimse yok.

Doğruydu. Belki bazen sen de yoktun. Ama yalnızlığımın en iyi ilacıydın sen. Ruhuma, beynime, kalbime kadar akan bir ilaç. Kaderin bizi karşılaştırması, sana ilk görüşte aşık oluşum geçiyor da gözlerimin önünden. Sonra tekrar rastlamak... Bana söylediklerini hatırlıyorum. Başlamak çok kolaydı bitirmekten. Çünkü ben seni gördüğüm anda başlamıştım seni sevmeye, hayal etmeye. Bu yüzden bu hikaye çok erken başladı. Seninle tanıştığımızda bir yabancı değil yıllardır tanıştığım biriymişsin gibi hissettim. Seni dinledim... Saatlerce süren konuşmalarını... Durmadan vücut dilini kullanışını... Şaşkınlıkla izledim. Anlamıştım ki; sevmeye erken başlayan sadece ben değildim. Sen de ben gibiydin...

Sen, ben olduğun için bağlandım. Her gün... Biraz daha çok, biraz daha şiddetli bağlandım.

Çok uzattım değil mi... Keşke okuyabilsen ya da okuma.

Bugün! Evdeysen son kez sana sarılmaya gelicem yalnızlığımın ilacı... Yaralarımın merhemi. Sana "son" demek istemiyorum. Çünkü ben sonsuzluğu severim.

Ama,

Beni güzel hatırla, bugün sonsuzluğumuzun son günü...

adını sesli bi şekilde bile dile getiremedigim adam yaşanan o kadar şeye ragmen o salak kalbinde bana bi yer ayıramdıgın ıcın sana çok kızıyorum ayrıca çok gıcık giyiniyosun bunu sana hiç soylememiştim ohhh duy işte. ama lanet adam kahretsin ki seni deli gibi seviyorum.

biraz kafamı dinlesem

ama az kaldı sadece 13 saat sonra tamamen rahat olucam

emrivakilerinizden kurtulucam

sitem etme trib atma lütfen aklım sende kalıyor diyorsun bende zaten bu yüzden trib atıyorum aklın hep bende kalsın diye

Niye her şey ısrarla bize ters gidiyor?
Ben yoruldum artık keşke demekten.Çünkü 3 yıldır hiçbir keşkem gerçek olmadı...

hiç bir dil özlemi taşıyacak kadar güçlü değil..
insan bu yüzden özledikçe sessizleşir..

‎" Ve Diyorum ki;
Ellerimi tutan ellerin cennet'e götüren rehberim olsun"...

Bizden bir cacik olmaz.Hepimiz coluklu cocuklu insanlariz bizim neyimize plansiz programsiz is yapmak.
Hala bacaklarimiz agriyor hepimizin.Akilsiz basin cezasini ayaklar cekermiss.ahh ne kadar dogru

ölüm son değil başlangıçtır canımın içi .ölümede alışılıyor elbet alışılacak sen ayakta kal dik dur.bunuda atlatacağız beraber.

Sesin hayatımda duyduğum en güzel ses. Beynimde yankılanıyor.
O ton, o gülüş ... Mahvettin beni.

Yarın seni görme ihtimalim %50 mi? Yoksa %0 mı? Bunu yarın olunca göreceğiz.Rabbim izin verirse olur vermezse benim yapabileceğim birşey yok.Seni görmeyi ister miyim bilmiyorum, aklım çok karışık.Sadece denize bakıp eski günleri düşünsem, yüzüğümüzü denize atsam, omzumdaki bütün yük kalkar mı sevgilim?Ya sen beni görürsen, ya benimle konuşmak istersen?Ne yaparım bilmiyorum inan bilmiyorum.Korkuyorum.Oraya gitmekten de korkuyorum ama birşey beni oraya çekiyor, gel diyor.Bütün anılarımızı oraya, sana bırakıp gitmek istiyorum çok uzaklara.Kalbimi bile sana verebilirim hatta.Düşün okadar acıtıyor canımı, ağır geliyor bana bu kalp..

geçen sene söz vermıştın
doğum gününde ılk ben kutlucam, ben yanında olucam dıye
saat 12yı geçtı, doğum günüm bugün nerdesın sevgılım
sözünü tutmadın
çok uzaksın, çok özledım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…