Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karşımda olsan neyse vazgeçtim olma ,sinirlerim hoplamasın .
Sensiz hayat güzel,huzurlu ,sakin...

Gelsin artık şu gün.Herşey istediğimiz gibi olsun.Allahım yardım et.

şuan ne çok isterdim yanında olmayı sen de aynı ben gibisin zaten biliyorum.

geliş tarihini öne aldık.kandırdın beni aslında plan yapmıştık ama neyse.

mümkün olsa geri dönmiyceksin zaten mümkün olsa ben de seni bırakmıycam ki.

seni çok seviyorum ben..

Yarın olsun hemen. Bu kez daha çok şaşırabilirsin bence. :)
Senin için hazırlanıyorum. :)
Her zaman hazırlanırım, bakımlı olurum ama sana ekstra özel bir durum yarattım. :)
Ekstra çaba harcıyorum. :) Mutluyum. :)

Yarından sonra zaten tatil telaşı. . .
Bodrum'a "heyecan verici "sen"li düşüncelerle" mi giderim yoksa "kalbime gömerim o zaman" modunda mı bilmiyorum.

Seni düşünmekten uyuyamadığımı bilsen ne düşürdün acaba ..

bugün bikere daha anladım ki biz başkayız .seni çok seviyorum öyle böyle değil bir başka ...

bazı şeyler değişmiyor ve bu değişmeyen bazı şeyler insanı yorduğuyla kalıyor..

☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`、ヽ`ヽ☂`ヽ`☂、、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`ヽ`ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、`☂ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、ヽ``、ヽ ```、ヽ`ヽ、、`ヽ`☂、、`☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`ヽ`、ヽ`☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`、ヽ`ヽ☂`ヽ`☂、、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`ヽ`ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、`☂ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、ヽ``、ヽ ```、ヽ`Kendini bulutlarda hissettiren birini bulursan, yağmurlarında ıslanmaya da katlanmalısın...!☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`、ヽ`ヽ☂`ヽ`☂、ヽ`、ヽ``、ヽ`ヽ`ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、`☂ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、ヽ``、ヽ ```、ヽ`ヽ、、`ヽ`☂、、`☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ``ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`、ヽ`ヽ☂`ヽ`☂、ヽ`、ヽ``、ヽ`ヽ`ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、`☂ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、ヽ``、ヽ ```、ヽ`ヽ、、`ヽ`☂、、`☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`ヽ`、ヽ`☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`、ヽ`ヽ☂`ヽ`☂、、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`ヽ`ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、`☂ヽ`、、ヽ☂☂、ヽ`ヽ`、ヽ`☂、ヽ`ヽ`、ヽ☂``、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`☂、ヽ`、ヽ`ヽ☂`ヽ`☂、、ヽ`ヽ`、ヽ``、ヽ`ヽ`ヽ`、、ヽ☂`ヽ`、`☂ヽ`、、ヽ☂

hamarat AŞKIM maşallah..pek ballıyım..

iyi ki varsın AŞKIM

Aramissin , sesli mesaj birakmissin
Ama o kadar akillisin ki bunu bile fark edememissin .
Mesaj da 'aciyon madem kontorlerimi niye yiyon' demissin .
Gozumden bir tik daha dustun .
Madem kontorlerin cok kiymetli aramayacaksin o zaman !
Aramalarini hic cevaplamadim , cevaplamayacagim da ! ...

nolursun ac şu tlfnu yaa her nerdeysen.... hayatından endıse edıyorummmmmm , benı ağlatıyosun burda... umarım iyisindir

Profil çatı ile kapatma olayı fikrine bayıldım...Fırın bahçede nasıl duracak diye canım sıkılıyordu..Sağolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…