Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baktığın her yerde,sarıldığın konuştuğun dokunduğun her insanda,gezdiğin gördüğün uyuduğun uyandığın her anda hep beni gör..

Son düzenleme:
ilk defa bu başlığa yazıcam. kağıt kalem kullanırdım normalde sonrada yırtıp atardım yazdıklarımı. yok olsunlar istemiyorum bütün hissettiklerime sahip çıkıyorum.

çok kırgınım. gecenin bu vakti ağlamalarım geçmişte kaldı sanıyordum yanılmışım. en kötüsü de farkında değilsin. ne desem bilmiyorum ki. yanlış mı karar verdim sorusunu kendime sormak dahi istemiyorum. karar verebilme yeteneğimi kaybettiğimi düşünüyorum bazen de. kırgınım ben ya sadece kırgınım. özür istemiyorum. özürle iyileşmediğimi de iyi biliyorsun. ruhum şeffaf sanki ne olsa üzerimde kalıyor atamıyorum kolay kolay unutamıyorum. ağlamak istemiyorum. senden soğumak istemiyorum. sana senden vazgeçmeme izin verme demiştim yine diyorum. ben gitmeden, hala seninle konuşuyorken herşeyi düzelt.

Son düzenleme:
Çok ince bir ipin üzerindeydik ikimizde... Ben düştüm sen hala ayaktasın. Anılarımız, hayal ettiklerimiz hepsi benimle geldi. Paramparçayım.

Hayatla savaşabilecek kadar güçlü olsaydım keşke o zaman mantığımla seçtiğim sensizliğe inat kalbimi dinler sonsuza kadar varlığınla yaşardım

kendi kendime alıntı yapacağım aklıma gelmezdi :)))

herşeyi yanlış anlamışım. boşuna üzülmüşüm. kendi kendime yanlış anlayıp sonra bunu yine kendi kendime farketmem de ilginç :)) pire için yorgan yakmam da cabası. olayları bu kadar büyütmesem daha iyi olacak sanırım. senden özür diliyorum bitaneciğim seni çok seviyorum. huysuzum işte biraz dengesizim biliyorsun, beni böyle sevdiğin için de teşekkür ederim. yanlış anlayıp sana kızdığım halde yine sarıp sarmaladın alınmadın kırılmadın bir tanesin sen, hep idare eden, alttan alan da sensin :)) bulamam senin gibi aşkı, bulmak da istemiyorum, hiç bir yere gitmeye de niyetim yok

seni çok seviyorumm

Son düzenleme:
Geç meç ,çok mu önemli bu...

Haticeyi bırak Neticeye bak....

Umarım evlenebilirsin bir gün sen de...

Şuan hissettiğim tek şey, ciğerlerimin ve boğazımın çok acıdığı ...
Sezen Aksu 'nun "Seyirlik değil, Ömürlük olsun" şarkısı çalıyor.
Canım çok acıyor . Çok mutsuzum. ALLAHIN her günü yaşıyorum bu hissi....
Hiç geçmiyor bu his.
Her gün , bana bir şekilde kendini hatırlatıyor. Canımı çok acıtıyor.
Ağlamaktan yüzüm uyuştu..................... Ciğerlerim parçalanıyor sanki,sesim kısıldı.
Başım ağrıyor hıçkırmaktan ...

Bana ayırmadığın zamanı nasıl başkasına ayırırsın sen ?
Nasıl başka kızlarla gidersin gezmeklere ?
Hiç mi aramıyor ya senin ellerin beni ? Hiç mi aramıyor kalbin beni ?
Ki ben , kulağımı yaslayıp dinlerdim kalbini.
Saatlerce öyle durabilirdim.
Sen beni nasıl bıraktın kapının dışında öyle ?
Ve nasıl ardından hemencecik başkasını aldın içeriye ?
İhanetin bu acısı, bir gün geçmek bilmedi............
Bir yanda ihanet bir yanda sana duyduğum o nefret edilesi sevgi ...
Sen bana ne yaptın ya ?! Neden yaptın ? Ben sana ne yaptım da, yaptın bunları ?
Hak ettim mi ? Bir gün olsun kafamı kaldırıpta başkasına bakmadım. Taş gibi katı da olsa o kalbin, bir gün olsun kırmadım.
Kırmamak için söylenmesi gereken hiç bir şeyi söylemedim !

Sen nasıl, mutlu olmaya çalışıyorsun ?
Sen hala nasıl yürüyorsun bu İZMİR de?
Her yerin, bana seni hatırlattığı bu yerde yürüme sen ! Defol git İZMİRİMDEN !
Sen benim şehrimde, başka kızlarla yürüyemezsin !
Sen altında beni öptüğün o Karşıyaka daki heykelin altına başka bir kızı götüremezsin, yanından bile geçemezsin...
İzmir'in en soğuk gününde, bir tarafımız dona dona şarkı söylediğimiz o vapurda , başka bir kızla Konaktan Karşıyaka'ya geçemezsin !
Sen benim kapımın önünden, başka bir kızla geçemezsin !
İzin vermiyorum !
Ben burda ağlamaktan ölecekken neredeyse, senin orada gülmekten gözlerinden yaş gelemez...
Her şeye rağmen, ben yine de hakkımı helal ediyorken, sen bensiz olamazsın, olmamalısın ......

Son düzenleme:
Uzun elbise de giysem aynı ,kısa da...Çok fesatsınız yahu !..Siz de giyin madem,sizi de beğensinler P

Şimdi çocuk olmak vardı ?
Hatırladınız mı o mavi önlüğü , beyaz yakalığı..

Tum hackercilara sesleniyorum.
Yaniniza kalmayacak,gerekli yerlere sikayette bulunacaklar ,bulunacaksiiniz.cekirge bir sicrar,iki sicrar..
Bende pesini birakmiycam bu olayin,cok uzdunuz insanlari coooook

Son düzenleme:
kesinlikle bitter çikolata gibisin aşkım...

keskin, tatlı, yakıcı ve iç gıdıklayıcı...

vazgeçilmez bi tutkusun bende

aşkım ben hiç romantik olamadım beceremedim biliyorsun bazen tutuk bir şekilde güzel sözlerini söyleyince ya geçiştiriyorum yada kafam karışıyor ya yine günlerden o günlerdeyim sen herzaman güzel şeyler söylersin ben herzaman yutkunur cevap veririm tatmin etmez çünkü seninkilerin üstüne çıkamaz hiçbirzaman ve altında ezilirim

3 güncük iznim var ve bugün kafam boş, bana yazdığın güzel sözleri düşünüyorum önceden olsa araya iş girerdi önemsemezdim hiçmi etmiyorsun bu lafları hemen hemen hergün bulutların üstündeyim ama bugün daha bir gözüme battı, gözüme battı derken kötü anlamda değil sen yazıyorsun ben kalıyorum şaşırıyorum yahuu benim hayatım ne dolu aşkım hep koşuşturma eğitimdi toplantıydı yoldu telaştı bana iyi dayandın bu büyümeyen dediğin gibi bebek olan kıza iyi dayandın aşkım

gözümün feri herşeimysin can evimsin herşeyden çok sevdğimsin dediğinde, ne güzel laflar çok çok mutlu oluyorum bu sözlerde lafını söyleyip öteye gidemeyen ben birgün senden önce davranmayışımın altında ezilen ben ve lafta değil güzel olan sensin başka birşey değil güzellik senin minik kalbinde diyen sen

aşkım herşeye rağmen ne olursa olsun seni çok ama çok seviyorum biliyorum hem cadıyım hem bebeğim hem çok gerçekçiyim ama herşeyin ötesindede tek gerçeğim sığındığım liman sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…