Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakinima tasinmaniz beni cok mutlu ediyor cocuklar ama umarim ben tasinmam:26:
herseyin hayirlisi bakalim.

Ben senden gerçek aşkımla tanışmayı dilemiştim. O insana aşık olayım istemiştim bir an evvel.
Ama gittim zehir gibi kanıma işleyen, tehlikeli bir d.o.k.t.o.r.a vuruldum.
Neden ?

Kim bu kız? Adımı biliyor.. İftira atıyor, yetmezmiş gibi biten bizi daha da öldürüyor. Kim bu? Bugüne dek kimseye beddua etmedim! Şanslısın kızım! Sana da etmeyeceğim, ama ve eğer!!! Senin yüzünden ben bu hale geleceksem! Sevdiğim adam böyle sinirlenecekse! Yaşanmış bütün güzel günlerin hatrına "sevdiğim için" seni bulur ve o gizli numaranı boğazından aşağı doğru sarkıtırım tamam mı. Sen kimsin bizimle dalga geçeceksin. Sen kimsin gecenin bu saatinde beni bu hale getireceksin. Sinirden şuan seni yakalasam ne denli uzun olduğunu bilmediğim saçlarını kaldırımda gezdirmek isterdim. Sıkıyosa aç numaranı ve beni ara. Allahım sinirden kontrolumu kaybettim sen bana yardımcı ol!!!

Hala düşünüyorum napsam diye. Bakışların unutulur gibi değildi d.o.k.t.o.r.!
Aklımı başımdan aldın yine.
Ama güvenilir biri gibi görünmüyorsun sanki. Uzak mı dursam arasam mı bilmiyorum.
Akıl danışabileceğim birileri olabilseydi keşke bu konuda. :/
Ortadan kaybolmam en mantıklısı olsa da kalbime nasıl hükmederim ki.
Keşke o hastaneye gelmek için direnmeseydim ve seni hiç görmeseydim diye düşünmeye başladım.
Korkuyorum. (

Doğum günümde beğendiğim o yüzük yerine kazulet gibi kolyeyi almışsın ya hiç beğenmedim aşkım sırff sen üzülme diye ayy çok harika dedim beğendim diye saf saf güldün ya ölürüm ben senin o gülüşüneee herşeyim benimmmmmmmmm :)

Ciddiye aldığım bir durum değilmiş ki hatırlayamadım...Seni de hatırlayamadım..Demek ki hayatımda daha ciddi,daha önemli şeyler varmış o aralar..Hala dahi hatırlamıyorum..Bana mesaj yolladın da eline ne geçti...?

Koca bir hiç..................

Haftasonu bizimle hele bi gelmeeeeesurukleyerek gotururum vallaa.Biraz acilman lazim.Bu kadar kabuguna nasil cekilir bir insan.
Hic mi insana ihtiyac duymuyorsun.Butun gun o evin icinde ne yapiyosun merak ediyorum!

tatlisimmm, aramizdaki bu saat farki ne cok zorluyor bizi yahu. sen simdi hala calisiyorsun yavrum kiyamam ben sana. ruyamda gordum beni opuyordun. cok ozledim seni ya. ruyam gercek olsun, op beniiiiiiiii

Sesini duydum ya, yine daldım hayallere.
Ama sanırım aramam artık.
Buraya kadar olsun d.o.k.t.o.r.
Zaten kimseyi beğenemezdim, sayende iyice yükseldi çıta.
Bu kadar harika olmak zorunda mıydın ?

Ve Bodrum lütfen beni arındır, temizle, unuttur her şeyi tertemiz, berrak denizlerinde yüzerken.
Sana geliyorum. :)) Yolculuk zamanı.

Beni dinlemediğin zamanlar da seni gebertmek istiyorum..Aşka susamış çoçuklar gibi içimde öyle bir coşku oluyor işte.Tam da öyle bir hazla sana iki-üç-beş-onbeş-otuzbeş-binbeş-binyüz kez sana tokat atmak istiyorum.Bu yazımı okusan ve bir daha ki konuşmalarda beni dinlesen.Olma mıı aşkım?Seni çok seviyorum şu nazın,tribinde olmasa mükemmelsin.

Ne kadar duygusal,hassas,içi sevgi dolu bir çocuksun sen böyle ... Beni yanağımdan öpüp de anne anne dediğin,yanağımı okşadığın,kolumu boynuna dolamaya çalıştığın zamanlar mutluluk ,aşk bu işte diyorum canım oğlum...Her zaman böyle etrafına neşe saç,her zaman mutlu ol bebeğim...

Artık istiyorum ki eskisi gibi seni hiç tanımamış gibi oluyum Dua ediyorum bitcek sonra adın geçsede hatırlamıcam senii inşşş

‎"Kelimeler şuan kocaman birer yalan;
Konuşursam seni yakar,
Susarsam kendime katlanamam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…