Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülme ya:S hersey düzelir elbet

biraz diyorum benle ilgilensen.. o lanet olası angry birds den nefret ediyorum.. nasıl bir bağımlılıktır yahuu !!!
şura da sevgilinle muhabbet etmek varken sen git de o aptal kuşlarla oynaa ... !!!

Seni cok ozledim!!
Seni cok seviyorum!
Cok cok cooooooookkk seviyorum!
Burda olmani dilerdim..
yatagima girmeni beni kolarina alip kendine cekmeni isterdim!
senin kokunla uyumak isterdim!
seni operek uyanmak, gune seninle baslamak!!!
son 41 gun!
kollarinda olmama son 41 gun!!!

sevgili uykum,
burayi okudugunu biliyorum ne zamandir seninle aramiz bozuk bir turlu gelmek bilmiyorsun senin yuzunden benim isler aksiyor,
sen gelmeyince sabaha kadar oturuyorum sonra geliyorsun ve aksama kadar uyuyorum,bu boyle gitmez biran once kendine ceki duzen ver,
zamaninda gel zamaninda git emrivaki yapip durma senin yuzunden gece oturan sabah uyuyan biri oldum ciktim umarim soylediklerimi dikkate alirsin,
yoksa kulahlari degisicez seninle sevgiler...

yüreğimi ellerine çekinmeden bırakırken öyle derindendi ki güvenim sana şimdi ise o ellerden yere düşürdüğün yürek sana öle derinden kırgın ki ne affı ne bağışı var özgürsün allahından bulacaksın benden deillll :'(

Piiiiiii!
Yüzsüzlüğün bukadarı yani, pesssss!
Gözümün içine baka baka melekmiş gibi davranıyorsun ya!
Neyse ki Allah herşeyi görüyor...

"Din Adına Sadece facebook ta yaptığı paylaşımlar ile sevap kazandığını sanan insanlara bir tiyoda bizden olsun..

google earth ile kabenin etrafında dönüp birde Hacı olun bari ...!!!!

tam sana göre bir sözmüş allah seni ıslah etsin.. canın her yandığında hatırla bu sözlerimi..

cnmm.. buldum ve çok beğendım..

lafa gelince mangalda kül bırakmayan ama kul hakkına geçmeye utanmayan insanlara itafen yazılmış olunca..

paylaşmak geldi içimden ...hoş onlar bunu okusada bişe anlamazlar

Sana baktığımda gözlerimden ışık çıkıyormuş.
O kadar hayranım ki, olsun o kadar. Hep hayalimdi bu, ama hala ne olacağı belirsiz.
Susuyorum şimdilik ben de.

O an aynı şekilde düşünmüş olduğumuzu öğrenmek beni fazlasıyla memnun etti.........

İkimizi hayal ettim onları yaparken. :))
Seninle öyle bir şey yaşasam benden mutlusu olmaz yeryüzünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…