Mert,sen bensiz yaşamak istedin. Bensiz olmayı seçtin. Bunu kalbimle istedin. Ve bunu başardın. Bana enbüyük cezayı vererek tabi. Beni sensiz kalmaya MECBUR bıraktın. Daha kötü olanı da kayseriye gidince değişmen.gerçek sevgi böyle zamanlarda anlaşılır mert.asıl mesafeler varken bırakmamak önemlidir. Sen bunu beceremedin.arkadaş ortamını görünce beni unuttun.gezdin.bana gezmedim dedin. Vs. benimde hatalarım olmuştur.kabul.senin sınav bahanen vardı.o yüzden bana ne dersen de ne kadar kötü davranırsan davran anlardım.ama sen beni TERK ETTİN. Sen hiç düşündünmü. Bi anda trabzona gittim.senden ayrı kaldım.ailemden ayrı kaldım.dönüşte hiç bilmediğim biyere geldim.sen bu psikolojiyi bilir misin.ben hiç mutlu olmadım mert.her şeyden nefret ettim.sen yoksun diye.heryerden tiksindim.hiç bişey görmek yaşamak istemedim.sadece sen ol istedim.sen yanımda olsaydın belki iyi olurdum.ne kadar kötü hissedersem edeyim ben seni ASLA terk etmedim.elbetteki seninde kendine göre bahanelerin vardır. Ama ben çok düşündüm.ve seven bi insanın senin gibi yapmayacağına karar verdim. benim sana hissettiklerim çok farklı.senin bana hissettiklerin çok farklı. Beni anlaman imkansız.ben sana alışkın değilim mert. Ben seni seviyorum.bu kadar. Senin her halini seviyorum..kafana göre ayrılıyosun.kafana göre barışıyosun.ben isteyince değil.kendin herşeyden hevesini alıpta barışıyosun.bunun sevgiyle alakası yok.sen beni sevmiyosun.beni özlemiyosun.beni hayal etmiyosun.beni önemsemiyosun.bana sahip çıkmıyosun.benim sorunlarım benimle olan herşey sana yorucu sıkıcı fazladan mesai gibi geliyor.kısacası umrunda değilim. Sandığından katlarca daha çok kırdın beni.sana bişeyleri anlatmaktan o kadar yoruldumki.bıktım.usandımm.bak sana anlatamam bunu tamam mı.sanki bi çölde su arıyorum.heryere koşuyorum ama yok.yoruluyorum ama yine koşuyorum.su içmem gerkiyo sonuçta.koşmam lazım.yorgunluğum önemli değil.ama o su için o kadar koştumki.o suyu bulamadım.sonunda düştüm.ölümü göze alıyorum.tamam mı.yeter artık.güle güle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?