Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bırakıp gitmen canımı yaktı dogru ama sen su an dönmüş olsan bıle bana ben artık bıraktıgın gıbı degılım senı yenıden sevemem senı yenıden kalbime alıp hiçbişey olmamış gibi yapamam. ne olursa olsun gururumu 4. kez cigneyemem. sen bunu haketmıyorsun. sen sevılmeyı haketmıyorsun.!

Ben de sana yazdım demedim zaten.......

Seninle ilgili yazayım ..İnatçısınnn

Arkadaşıma yazmıştım, seninle muhabbetimiz yok diince üstüme alındığımı sandın diye düşündüm doğal olarak.
Neyse. Tamam o zaman.

peki ben ne diyeyim şimdi ?
o kadar güzel cümleler kurdun ki
sevmek dedin, aşk bu dedin, marketten mal seçer gibi olmaz ki dedin..
ne güzel söyledin
ben bi başkasına yalvardım böyle, sen de bana
bi başkası umursamaz sustu telefonda ben de sana
garipsin dünya çok garipsin..

Diş doktoruyla son durumun ne oldu merak ettim şimdi ,ilgileniyor mu seninle ? Var mı bir gelişme ? Bunu sana yazıyorum bak

Seni seviyorum "s". (( Ama görmek istemiyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .

Merhaba Cancaazım;
Bugün seninle doğru düzgün tanışalı 2 yıl oldu ve sen bana teklif edeli.. Çünkü uzun süre numaramı aradıktan sonra ancak bulmuştun..
Her neyse ben senin doğum gününü unutmadım, sadece unutmuş gibi yaptım.. Defalarca bizim buradan geçtin o gün, nasıl unutayım Gıcıık..
Doğum günümü hatırladığın için teşekkür ederim ama keşke bugün de tanışmamızı unutmuş gibi yapmasan, hayır ben yapıyorum ama sonuçta kız evi naz evi.. Boşver ya da atma mesaj falan çünkü çok kızgınım. Ben üzgün olduğum halde şenliklere gittin, tamam biliyorum hiç eğlenmedin, görmedim de ama gitmemeliydin.. Babam deme; Hay bubaan...:)
Bana mesaj attığında bunu kafana kakııcam, bak buraya yazıyorum :)))
Unutmadığını, beni özlediğini, çok sevdiğini, yüzüne bakmam için herşeyini feda edeceğini tabii ki biliyorum ama bunu yapmam lazım. Ayrıca ben hiç değişmedim hala aynıyım ama yoruldum, yorucu bir zaman geçirdim, askere gittin çok uzak kaldık, geldin bu sefer uzak kalmaya mecbur kaldık..
Seni çok sebiyorum Cancaazım, nolur bugünü unutmadığını bilsem bile göster.. İhtiyacım var buna, sana ihtiyacım var. Çok öptüm..

Papatyan...

yeterki saülık olsun canımm..dişsiz olmak kötü,canın da çok yanıyor ama Allah ım başka dert vermesin...

şimdi senin aşkın dişsiz derken o suratını da mı asarmışsın sennn... kıyamam ben sana...

Kadın ne kadar severse sevsin yokluğuna alıştığı erkeği bir daha istemez..
Üzgünüm gerçek bu..

bize sabır lazım şükür ALLAH veriyor

seviyorum yaşamayı.. iyiki varsın AŞKIM

hala iki yüzlü davranıyorsun bugün yüzüme bakmadın söylediklerimi duymadın oğlunun yanında nasılsın ne yapıyorsun diyorsun sen nasıl bir annesin ki hala oğlunun evlendiğini aile kurduğunu kabul edemiyorsun gören de istemeyerek gelip istedin sanır ölüyordun ama şimdi ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum..Bizim ile uğraşma artık bırak da oğlumuz ile huzurlu yaşayalım..!!!

bi süre önce seni kırdığım için özür dilerim.önemi var mı bilmiyorum ama diliyorum işte

tam oturmadı belki de davranışlarım ya da salak saçma davrandım

yazdıklarınla dalga geçmemeliydim bu yüzden kendime çok kızıyorum evt aptallıktı ama kabul etmekse erdem

hiç hoş değildi yaptığıım

ve şu kısacık ömürde bütün bu saçmalıklara yer yok.yaptığım hatalarımdan ders çıkarabilmemi seviyorum.

üzgünüm.. öyle şeyler yapmamalı,söylememeliydim.

seni tanımıyorum,hiç görmedim.. ve böyle davranmamalıydım..üzgünümm

(t.......)

Son düzenleme:
2 senedir buraya yazdıklarımı O salak görse duysa şimdiye kadar gelmişti
yani sen şimdi O salak kadar da mı olamayacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…