Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir şey anlattık hemen gözün kaldı di mi ... Ahh arkadaşım ahhh...

Ama yine de ahını almiim. Yalnız büyük ihtimalle sensin o.

Yeri delen yıldırımlardan bihaber bacakların
Karabiber tozu yutmuş gibi bi hoş dudakların
Buruna bak da etkilenme, kafdağında pencere
Ama üzülme, yine süzülme çünkü sen bitanesin.

Ele güne nispet yapar gibi çökünce rehavet
Yaradılışta istiare var, rüyada keramet
İnadının neticesi, eğer koparsa kıyamet

Azar azar yaşar durur hayatının tamamını
Deli dolu gülüşlerinde raks eder zamanını
Bir iki tatlı söz çeler başındaki darağacını

GerEkiyorsa fırtına, aksi halde bir atalet
Semeresi çalışmanın, bu yaşta kırış kıyamet
Sana sitem serzeniş değil, bu tasvir-i şikayet

Müslümanlık ben müslümanım deme ile olsa herkes cennetlik..Sen nasıl bir annesin ki gelini kıskanıp oğlunun evinin huzurunu bozuyorsun..Bıkmadın mı 2,5 yıldır boşatmaya çalışmaktan..Yazık sana..Rabbime haval ediyorum seni..

Farzediyorum ki burayı okuyorsunuz...

Şarj yerine şarz demeyin artık yaa

Cok mutlu oldum benim icin soylediklerinize.
utandindirdiniz beni.
Duygularimiz karsilikli

zahter gibi lilililili diye zılgıt çekicem artık sana.konuşmaktan anlamıyosun çünkü bağırıp duruyosun sıpacan

asdf msn nesin git kendine avatar bul onları kullan bi zahmet hazıra konma.

hele ki bana sinir oluyosun git kendine bul onları kullan tmm mı cnm.

ben olsam bi tanesine bile elimi sürmezdim.

Gördügün rüyalar bosa degil...Hislerinde yanilmiyosun diyolar...

ohh olsun sana ohhh
ohhhh içimin yagalrı eridi dönüp dönüp tekme yiyosun ya oh olsun işte

seninle guzel 12 günümüz olmustu.. hergün seni görmek benı cok heyecanlandırıyordu.

aç kalıordum ama bu umrumda değildi.. çünkü zaten midemde kelebekler ucusuyordu..Yükseklik korkuma ragmen seninle daga cıkmak sırf senle beraber olabilmek içindi.. cunku sen yanımdayken hiçbişeyden korkmuyordum..daga cıkarken elımı tutman allahım nası bişiiidii ölee ... resmen uctum daglarda

havaalanındakı sarılısınla ıngılzceyı unutmamda cok komıktı..
:26: seni daha yakından tanımak istiyordum.. yaptıgın herşeye hayrandım.. tikin vardı ..
burnunda ne vardı senın anlamıorum
cok hareket edıyordu

güzel güneşli bir gündü.. ve son gunumuzden bi evvelki gün..arkadaslarınla konusurken sen cantanı bankta oturmus karıstırıyordun.. ve sana baktıgımda hayatımda ilk defa senın dogru ınsan oldugu hissetmiştim neden bilmiyorum..hayatımda daha önce böle bi hisle karsılasmamıstım...ve senı sevdıgımı ve hayatımda olmanı ıstemıstım..

nekadarda aptalım!!! yanılmak çok kötü bişeymiş.. haketmedimmi diye kendime soruyorum.. diğer kızların benden ne eksiği var onlar mutlu da ben değildim.. aksine ben cok ama cok yanlıs ınsana asık olmustum.. kusur bende değil sendeydi...

senden kalan tek gusel an o.. dıgerlerını hafızamdan sılmeye calısıorum.. yavas yavas hepsi yok olmaya programlanmış sanki.. istemesemde gitmek zorundalar.. kaldıkça beni üzüyorlar...bana bu anlamda yardım ettıgın ıcın sana teşekkür ederim..ben ordaki insanı sevdim ve şimdiki insanı değil. niye değiştin sanki..içine sonradan şeytan cıktı.. ben sabırla bekledim duamı ettim ıyı ınsan olduguna hep ınandım..

ama gücüm uzaktayken anca buna yetebılıyordu.. ben uzaktayken bıle senı mutlu etmeye programlanmıs gıbıydım.. senı mutlu etmenın yollarını arıyordum ne yapabılırımde uzakdayım ama hısetmesın uzaklıgı dıye kendıme soruyordum.. sen ise tam tersine uzaklık dıyıp benim sevgime kıymayı seçtin..

seni seviyorum ama bı bakıma da senden nefret edıyorum.. nefret ve aşk esasında ikiz gibiler.. çünkü eğer seviyorsan ve karsı taraftan insanlık görmüyorsan, değer vermıyorsa nefretin başlar..ıcımdekı saf temiz kıpır kıpır olan sevgimi 6 ay boyunca öldürdün.. umarım suan mutlusundur...

umarım ileride karşılaşırız ve dilinden pişmanlık sözleri dökülür... ve değerimi anlarsın!

suan sana tek kelimem var.. benim için kılını kıpırdatmadıkca senin için ben parmagımı oynatmam... ne demiş mevlana
; bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...edilen ah'lar bir zaman tutar.çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.

bende bu günü sabırsızlıkla beklıyorum... ne kadar acı bişi degilmi.. ınsan sevdiğine ah edıyor ve onun gerceklesmesi ıcın beklıyor.. benden bı canavar yarattıgını anlamış olmalıydın.. ıcımdekı sevgıyı her gun ölduruyordun.. suan kırıntılarıyla ugrasıyorum.. artık sölencek söz kalmadı...

biliyorum bu sozlerı okusanda anlamıcaksın cunku senle aynı dili konuşmuyoruz..
her zaman ahımı alıcaksın.

sevgi ve nefretle GEOSHUK...

Son düzenleme:
‎" 'Sen çok iyi bir insansın' cümlesini duyduğunuzda yalnızlığa ve uykusuz gecelere hazırlanın. Tabi bir deacı çekmeye! Ayrılık kapıdadır çünkü.. 'Sen iyi bir
insansın'ın eş anlamı 'Seni sevemiyorum'dur.."

En iyi değilim, en kötü de.
En cömert değilim, en cimri de.
En kibirli değilim, en mütevazı de.
Hiç kimseyi kandırmamış değilim, herkesi aldatmış da.
Kimseyi yarı yolda bırakmamış değilim, herkesi satmış da...
Hep iyiliğimden kaybetmiş değilim, kötülük yapa yapa kazanmış da.
Çok başarılı olduğum günler de oldu,dibe vurduğum da.
Sevgi dolu değilim, nefret dolu da.
Barışçıyım, biraz da savaşçı.
Biraz güçlüyüm, biraz zayıf.
Biraz iyiyim, biraz kötü.
İyi? kötü? İnsanım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin çok uçuk ve garip biri olduğunu düşünüyorum..Arada bu dünyalı oluyorsun ama genellikle başka dünyalısın....Mistik ve bencil bir karakter izlenimi yaratıyorsun bende.......:44:

Senin çok uçuk ve garip biri olduğunu düşünüyorum..Arada bu dünyalı oluyorsun ama genellikle başka dünyalısın....Mistik ve bencil bir karakter izlenimi yaratıyorsun bende.......:44:

Sanki beni anlatmışsın narmik.
Çok uydu bu bana.

Sanki beni anlatmışsın narmik.
Çok uydu bu bana.

Hadi ya :)) Eski bir arkadaşıma ithafen yazmıştım..Seni tanımıyorum,hiç muhabbetimiz yok gerçi ama bana uyuyor diyorsan uymuştur o zaman.Sen kendini daha iyi bilirsin ...

Hadi ya :)) Eski bir arkadaşıma ithafen yazmıştım..Seni tanımıyorum,hiç muhabbetimiz yok gerçi ama bana uyuyor diyorsan uymuştur o zaman.Sen kendini daha iyi bilirsin ...

Bana yazdığını söylemedim zaten. Bana uyuyor işte. Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…