Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabrımın tükenme sınırına gelmiş bulunmaktayız.Eveett bakalım patlamıyorum şu anda bekliyorum pusuda ama.
Acilen bişeyler yapsan iyi edersin artık.

Kimse umut veremiyor bana. :/ Sen , ben , birliktelik ... Hiç inanamıyorum. :/

Biraz fazla mı anlayışlısın gereğinden fazla mı sakinsin,yoksa normal olan bu mu.
Daha önce böyle bir şey görmedik napalım,hoşgör.

Herşeyin boş geldiği o anlarda bir şimşek çaksa keşke, hayatım değişse

Bi yerim ağrıdığında bubuliim geçsiin dediğinde bilee geçiiyoosaa bubuladığında şifa suyu içmiş gibi oluruumm kesiinn

Sarilmamiz gereken bi konu var
cok seviyorum seni, kkara kasli kara gozlu yarimmm.
Sende beni sevsen keske

Hiç kimse sen gibi değil be sevdiğim, sen benim hem ince sızım hem de gönlümü ferahlatansın...
Hiç kimseler seninle boy ölçüşemez...
İyi ki varsın... İyi ki benimsin...

Ne kadar kıskançsınız ya
Gerçekten kendimi övmeyi sevmiyorum ama az kıskanç olun gerçekten bu kadarı da olmaz.

"Sana seninle olacak insanlar lazım , seninle gülüp seninle ağlayacak . Sen üzgünken yanında olacak , saçma bile olsa maskaralıklar yapıp seni güldürmeye çalışacak , karamsar halin yerini gülen gözlere bırakmadan yanından ayrılmayacak . İnsanı kalpten mutlu eden minik şeylerdir . Bazen tek bir papatya , sırıtını sıvazlayan bir el , bölüşülen bir simit , en umutsuz anında duyduğun güvenilir bir ses , bir nefes . İşte böyle insanlara sahipsen çoook şanslısın , çünkü onlardan fazla kalmadı , nesilleri tükendi . İyi bak o nadide yüreklere !!! Sevgi , aşk , dostluk lafla olmaz sakın unutma , içgüdüsel olarak anlayacaksın saf ve gerçek olanını , hala emin mi değilsin ? o zaman unut gitsin !!!! Kalbinin sana işaret ettiği oku görene dek bekle , sevgiler.."
(Alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…