Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Askere gitmeden önce, son bir kez görebilsem seni keşke ...

senin gerçek yüzünü görmem ne kadar uzun sürdü dost postundaki düşman...kuyumu kaz istediğin kadar kendin düşeceksin nasılsa.sabrım sükutumdan büyük...herkesin pisliği dökülür nasılsa...yanına çektiklerin yanından gittiğinde belki anlarsın kimlerin ahını aldığını...umarım ettiklerin yanına kalmaz.

Bir kez normal sevgililer gibi olmayı denesek?Bir kez de içimizden ne geliyorsa onu söylesek,lafı dolandırmasak?Kafamı çok karıştırdın bugün artık senin ne istediğini düşünmeyi bıraktım,ben ne istiyorum?Hani gözü kapalı güveniyorsun ya bana bence artık güvenme.

Evleniyormuşsun...Bugün duydum...Kaç zamandır bekledim seni...Duyduğumdan beri ne kadar gözyaşı döktüm senin için....En başa döndüm....Benden vazgectiğin güne...İçim nasıl acıyor bir bilsen...O kadar acıttın ki bilmeden...Nasıl dayanıcam evleneceğin gün....Üstelik aynı yerde oturuyoruz...Nasıl dayanıcam....Hiç aklına gelir miydi bu saatte senin için döktüğüm gözyaşları....Şu an senin için ağlıyorum...Kapandı artık umut kapılarım seninle ilgili...Kapandı artık...Allah'ım yardım et....

Allah Yardım etsin. İçim acıdı benim de, düşününce.

Bulamasam ne yapardık sevgilim, nasıl telafi ederdik? Nasıl büyük bir yara olurdu içimizde ve ben ölene kadar unutamazdım!

o kadar özelsin ki..
Allah'ım kaderimizi birbirimize yazsın diye dua ediyorum her gece

uzaklık dünkü kadar hiç koymamıştı bana...o zor zamanlarda yanında olamama hissi kahredici..
tek avuntum ailenin yanında olman,gözüm arkada kalmıyor en azından...

Allah ım sağlık versin,şifa versin tüm bekleyenlere de..

Canım seninle muhabbetimiz olmuştu özelden. Hep bekliyordun hatırlıyorum.
Umarım kısa sürede toparlanırsın. Evlenince unutman daha kolay olur belki.
Falcıların dediklerine de inanmamak gerektiğini öğrenmiş oldun.

Hastanla ilgilen. Sonra da benimle. :)
Senden soğudum. Ve bir daha görüşmeyeceğim. :|
Ama yine de kısa süreliğine kalbimin beni heyecandan bayılacak gibi atmasını sağladığın için teşekkür ederim.
Bu kadarmış.

hahhahaayyyyyy
aynı asansörde beni incelemek bayaa hoşuna gittiğini düşünerek minicik eteğimle popomu sallaya sallaya önünden yürüdüm zaten.
Cicim benimle yarışamazsın,bunu daha önceden anlamalıydın...

Oooooooooooffffffffffffff ben şimdi senden nasıl vazgeçebilirim kiiii...(

Neden benimle bu kadar güzel konuşuyorsun ??
Zaten tipine hastayım, bir de hal tavır, muhabbet iyi olunca senden soğumak mümkün mü?
Demek ki her şey sesini duyana kadarmış. Soğuma falan yok ortada.
Kendimi kandırmışım. (

Senin ağzını yerim ayrıca.

Ama yine de off diyorum.

Ayrıca çok uyanıksın. Çakal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…