Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohaaaaaa
Lütfeeen lütfeeeennn lütfeeennnn kendi numaran olsun.
Bu "ohaa" çekişimi ağzıma tıkma. (( Şoktayım.:18:

Sen ne biçim bir adamsın.Okumuşsun ama bir halt olamamışsın.Püs mühendis insan pislediği yeri temizler nalet olası insan kılıklı yaratık.Sana hayvan demekle hayvancağızlara saygısızlık yapmış olurum.Hayvanlar bile pisledikleri yeri toprakla örterler nalet olası pislik.Şu mübarek Ramazan başlangıcında cinleri tepeme getirdin pislik herif.Defol git git gitttt..Seni gebertmek istiyorum piss herif.Temizlikten yoksun nalet..Defoolllll!!!!!!

Uyuyor muymuş aşkım benim ayakta?
Sevgilisi sağ salim evine dönmeden yatağına yatmadan içi rahat etmez miymiş?
Uyuyamaz mıymış...
Yerim senin o esneyen ağzını bea...

eğer o an ne kadar kırıldığımı anlasan ya da hissetseydin oturup ağlardın biliyo musun ?
ben hıçkırıklara boğuldum o gece ama sen duyma diye telefonu uzaklaştırdım senin ruhun bile duymadı
içimi acıttın
tekrar kıyamadığın olmak isterdim biliyo musun,beni kendinden soğutma isterdim ama başaramadın

Son düzenleme:
sana söyleyecek o kadar çok sözüm var ki, yılların birikmişleri... sözlerin çokluğundan susuyorum başka şeyden değil!

hissediyorum..dönüp dolaşıp geleceğin yer kürkçü dükkanı çünkü sende en az benim kadar seviyor, özlüyorsun....

HERŞEY PARA DEĞİL KOCACIM SANA 5 YILIMI VERDİM EYWALLAH ÖPTÜN KUTLADINDA BEN Bİ K*A*D*I*N*I*M ve bunu anlatmaktan yoruldum ....beni düşünmeni ve önemsemeni istiyorum...ben kolumdan tutup magazaya sokup ne istiyosan al sana hediyem demeni istemiyorum........para verip istedini al dmeni istemiyorum.....yemege gidelimmi demeni istemiyorum...s,inemaya gidelimmi dmeeni istemiyorum..........anlamıyomusun...beni düşün ve plan yap özel günlerde...nolur uyandığımızda deki kahvaltıdan sonra suraya gidelim buraya gidelim sana hediye alamadım durumları biliyosun ama sana şiir yazdım de şarkımızı söyle kulağıma nişanlılığımızdaki gb ben böleyim deme sen böle değildin aşkım hayat mücalesine kaptırdın kendini bizi unutuyosun

evlilik sadece karnını doyurmak ev geçindirmek değil adamım BANA BAK GÖZLERİME RUHUNUDA DOYURMALI EŞLER BİRBİRİNİN .....BUNU SANA ANLATAMIYORUM ANLATAMIYORUMANLATAMICAMMMMMMMMMM

anca kendim çalıp kendim sölerim işte

dün bu saatlerde beraberdik paşam ama bak yine aramızda km.ler var
benden uzaktayken hırçın oluyorum biliyorum ama bu sadece seni çok sevdiğim özlediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…