Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem facebook'tan arkadaşlarına trip bile atmaya başlamış, ya hu bu kadın beni zamansız öldürücek.

salak gıbı kaldım sayende. napıcam ne edıcem? senı hayatımda tutmak ıyı bı fıkır mı? yoksa bırakmalımıyım? Allah bana sabır versın. benı cok uzgun

Sensizlik ne kadar da ağırmış be sevgilim,kalbimin üstünde bi ağırlık var sanki nefes alamıyorum...

Eski günlerimize dönmek istiyorum,aşktan sarhoş olduğumuz günlerimize

yAA sana verdiğim sarma kabına en eklermi alıp koydurdun yaa inanmorum bizim geleneklerimizi yerine getiriosun(tabak boş gitmezmiş derdim) yavaş yavaş hee yerim ağzını yaaa annemde güldü yedi hatta eşek seni
renk renk eklerler yemeğe kıyamıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğ
ahh bide şu bi meselemiz hallolsa herşey 10 nomra olacak yaaaaaaaaaaaa hayrılısı

Son düzenleme:
Bugün içimden sana mesaj atmak geçti. Her şeyi berbat ettiğin için, sen bir adım atsan, azıcık süründürür ama karşılık veririm söz. Ama takdir edersin ki, dört yıldan sonra benim bir şey yapmam doğru olmaz. Hele ki haklı konumdayken hiç olmaz.

Sen bu fesatlıkla mutsuz mutsuz yaşamaya devam edip acıklı aşk şarkıları dinlersin zaten ancak.
Vah vah!
Başkalarının mutluluğu ile mutsuzsan o pis kalbin hiç arınmayacak, kötülükler yakanı bırakmayacak.

babacım dün yaptığın sürpriz neydi öyle hediyen için çokkk teşekkürler bana değer veren tek erkeksin sanırım anlıyorum yavaş yavaş

2 günde hiç mi anlamaz insan,hala mı aynı şeyleri tekrarlar...Pes sana gerçekten pesss...
Beni sinir hastası ediceksin.Belli ki hiç bişey hiç bizaman eskisi gibi olmıycak !!!

Sen ve benden ne olacak ? Sabırsız olmamalıyım biliyorum. Ama zor bu işler.
Beklemek zor. Her şeye hazırlıklıyım.

Ben sana ümit vermedim
Benden hoşlandığını anldığım an kesmeliydim konuşmayı
Başka derdim yokmuş gibi bir de senin üzülmene üzülüyorum şimdi
pofffff :///////

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…