Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen cok kiskancsin, cok bunalticisin. Sinir oluyorum sana boyle zamanlarda ama yine de kiyamiyorum sana. Buyu mu yaptin bana?

Gözümde gram uyku yok..
Sigarayı sen bıraktırdın bana,şimdi de sen başlatıcaksın 9 ay aradan sonra...
Nasıl bu kadar yabancılaştık biz nasıl
Son konuşmamıza kadar umudum vardı ama onu da aldın benden
Sonsuza kadar susmak istiyorum...

düşündüm ,taşındım (dalgalar arasında kayıktaymış hissi veren beynimle),,,olmadı guzel sözler aradım taradım begenemedim bi turlu..koca koca şairlere,yazarlara kafa tuttum ,kulplar buldum..nihayetınde yazmamaya karar verdım .

Seni düşünmemek için internette dolaşmaktan gözlerim ağrıdı.Yatağa giresim yokk...
Bu günleri de görcekmişiz demek ki!!!Ne acı.......

Son düzenleme:
ahh yaa bi de sen bişeyler yazsan da haber alabilsem napıyorsun ne ediyorsun diye hiç beni düşünme tabi.:26:

Vazgeçilmez olduğunu mu sanıyorsun?
Ya da ömrüm boyunca seni seveceğimi mi? Sen nesin ki, kimsin ki bu kadar güveniyorsun kendine?
Asıl ben kendime güveniyorum.Eğer hala sana mesajlar yağdırıp yalvaracağımı düşünüyorsan emin ol rüyanda dahi göremeyeceksin bunu.
Sen beni ne sandın, hala o eski salak kız olduğumu mu?
Gecelerce ağlardı hani arkandan, hani "doğum gününde bile" sana yalvarmıştı.
Çektiğim acıları silip, gururumu tekrar ayaklarına sereceğimi mi sandın?
Sana geldim, mektuplar yazdım, resimler yolladım, şarkılar gönderdim.
Sonunda ne oldu? Yine üzülen ben oldum.Yine yenilen, mahvolan ben!!
Şimdi beni iyi dinle burası önemli çünkü.
İnan ki gözümde, sokaktan geçen bir erkekten farkın kalmadı canım.
Aşk mücadele ister unuttun mu, emek ister, savaşmak ister.Sende bunların zerresi yok.
Hala gurur diyorsun be adam? Senin iki paralık gururun olsa ne yazar artık?
Ben senden vazgeçmişim, sen hala ne gururundan bahsediyorsun bana?
Al gururun da senin olsun, o aptal hayatın da.Çünkü ben artık yokum ANLADIN MI?

Son düzenleme:
Sen 8267278. uykundasın. Peki senin telefonunun kardeşinde ne işi var??? Ben seni uyandıracaktım su içmen için halbuki...

sanki yazdığımı görmüş gibi yarım saatte baya şey yazdın :) işte bu huyunu seviyorum senin şapşal şeey

amin demicem ikinci lafına inat edip durma. düşünüyoruz işte. hayatta ilk ve son kez yapmak istediğim şeyi bu kdr aceleye neden getiriyosunn şakasına sölediğim şeyleri hemen ciddiye alıp bide anneni araya sokuyosun amelyatım var daha seneye!

Son düzenleme:
Benim miniğimm. Bebek yüzlüm. Her şeyim. Canımı veririm ona. Meleğim benim küçük prensim. Oyy :)

Daha çok bebek sever gibi oldu ama o benim bebeğim zaten.........

biliyordum ztn, boşver bunu da gömdüm ben çoktan..

küsme ama bana bebeğim
sadece daha farklı bi evlenme teklifi hayal etmiştim onu söyledim içimde tutamam bişey biliyosun
üzerinden 4 ay geçtikten sonra söylemek de biraz saçma ama

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşım,

22 yaşımı bitiricem hayatımda ilk kez sana yaptım bunu. İlk kez sana söyledim kırgınlığımı. Bugüne dek ben hep içime atardım sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederdim. İnsanların yüzüne gülerdim, eksiklerini ya da hatalarını hiç söylemezdim. Ama yoruldum. Evet yoruldum anladın mı? İlk kez bunun sorumluluğu ve yükümlülüğü omuzlarıma ağır geldi. İlk kez ben; kırılan değil, yüze vuran olmak istedim. Ve yaptım. Bana kurduğun o yanlış cümleden sonra seninle aynı şekilde devam edemezdim çünkü.

Ve 22 yıl sonra anladım ki... İnsanların hatalarını yüzüne vurmadığım sürece ben hep daha fazla kırılacağım. Ben artık eski ben olmayacağım!

Sözünde, nişanında, düğününde ben yine yanında olacağım ama başrolde değil!!!

14 şubatta bana gül göndermiştin hatırlıyor musun...teşekkür etmek için aradığımda da sevgilin vardı yanında!
bana bağırıp üzerimden prim yapmaya kalkmıştın o gün ...ve sana demiştim ki inşallah hayatının her anında en büyük yanının eksikliğini yaşarsın...bana yaptığın bu köpeklik yanına kalmayacak!

hehh ...şimdi soruyorum sana kaldı mı lan yanına! hödük!
ne diye çıkıyorsun karşıma!
ben başkasını seviyorum , hazmedemiyor musun he ?

sen gözümün içine baka baka o sürtükle gezerken eğlenirken ben de hazmedemiyordum

ama biliyor musun iyi ki kabul olmayan duamsın... eğer kabul olsan ömrüm heba olacaktı...

şimdi bana o yazdıkların var ya ;

araya başka kentler,geceler,bedenler de soksan
bir nefes gibi yakınım sana...
gel desen gelir öl desen ölürüm unutma ,
yeter ki dön bana....

lan öküzz!
bırak sana dönmeyi seni gördüğüm yerde destur diyorum ben!

çıkma karşıma...

seninle karşı karşıya gelmeyi iple çektiğim tek gün o hayalini kurduğun gelinliği sevdiğim adam için giydiğim gün olacak unutma

sen benim 3 yılımı b*k ettin bedelini de bi ömür ödeyeceksin!

şimdi defol ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…