Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin söylediklerin senin içini rahatlatıyorya...
Benim içimde ur olup büyüyorlar.
Korkuyorum birgün bu urların bizi dönüşü olmayan
bir yola sokmasından..

ben ona da söyledim daha ağırlarını ... hakedeni haklamalı

Bak hele sen şu herife!
Başaktı bi de Sinem mi çıktı başıma?
Söylesene daha kaç tane var bilmediğim ?
Kaç bedene sattın aşkı? Ruhunu ?
Nasıl gelebiliyorsun onlara baktığın gözlerinle bana!
Nasıl yapabiliyorsun bunu ?

Bir de yetmez gibi o sürtükleri kışkırtıp bana yolluyorsun!
Eğer bi tanesi karşıma çıkmaya cesaret etse kıvılcım çıkartana kadar sürtücem duvara...
Ya ne diyerek yolluyorsun onları bana!
Gelip senden uzak durmam için havlıyorlar ...

Çok iyi yaptım ama ! Dedim ki 'güzelim sevgiline tak bi tasma sen de rahat et ben de edeyim'

Yani harbiden benden baba olur senden ADAM olmaz!

Ne biçim bi insansın bilmiyorum ki...

Anan seni doğuracağına taş doğursaymış...

Benden sabır bekleme bu yaptıklarına!

Mecbur değilim sana, o günler eskide kaldı unutma!!!

neden aydınlığa çıkmak için çabalarken hayat hep daha zifiri bir karanlıgın içine ayagımızı kaydırır bir ışıkkkk geleceğimi hayal edebilmem bir ışıkkkk sadece cok sey istemiyorum ki ben...

bunları okusaydın sana söyleyecek hiç bir şeyin olmadığını söylerdim 6 yıldan geriye kalan tek şey koca bi hiç...

Büyümüş de erkek kardeşine ablalık edermiş benim akıl küpü tatlı kızım

Kalanlar var hayatta birde gidenler....
Birde ikisinide yapamayıp ortada duranlar...

O kadar arkasından konuşuyorsun ,sonra da canım cicim deyip birbirinize gelip gitmeler,fotoğraf çektirmeler...İnanamıyorum vallahi sana........ Madem arkadaşlığın devam ediyor,arkasından atıp tutmayı kes bari.......

Bir çıkmazdayım ben. Ne tamam diyebiliyorum ne devam.
Suçlu olan benim, sürekli sorun çıkarıp duran da. Hatta memnuniyetsiz olan da.
O kadar çok verdin ki bana, o kadar çok şey yaptın ki benim için. O yüzden sanırım bu şımarıklığım, bu eziyetlerim.

Sana da işkence çektiriyorum kendime de. Hem de çok...
Neden nasıl böyle biri oldum bilmiyorum. Kendimi bile tanıyamıyorum.
En kötüsü de ne yapacağım hiç kestiremiyorum.

Gece attığın mesajları görünce şaşırdım aslında biraz, ne zamandır sesin çıkmıyordu olmuştur 1 hafta.
Görüşmek için yalvarmalar, konuşacağımız şeyler var demeler, sensiz olmuyor demeler, seni seviyorum demeler...
Bunlar gerçek mi inan hiçbir bilgim yok.
Aslında geçmişi hatırlayınca bu sözlerin bir yalandan ibaret olduğu kanısına varıyorum.
Barışmadan önce de bunları dedin ve sonuç : yine terk ettin..
Pazartesi günü beni terk edişinin 4. ayı..
Akşam üstü aradın defalarca açmadım ama yarım saat evvel arayınca açmaya karar verdim.
Ne kaa güzel konuştum seninle kendimi öpesim var.
Bir o kadar ters bir o kadar seni sinir edici ama normal bir üslupla tabi hatta hafiften gülümseyerek :)
Evet evet doğru duydun bulunduğun yere geleceğim birkaç güne ama seninle görüşmek istemiyorum.
Dediğim gibi senin yanında olmak istemiyorum.
Yalanlarına kanmayacağım, artık polyanna değilim :)
Birde hafiften tehdit ettin bir başkası olursa başkasına aşık olursan görürsün dedin, komik :)
Ve büyük itiraf : böyle pişman olduğunu görmek öyle büyük bir haz veriyor ki bana, tarif edilemez :)

hayır isyan etmiyorum ama bu kadarı da yeter...
sen beni anlamıyorsan, başka kim umrumda ki...

aBLAMM bak bu SaNAA...

“Kardeş Yaradan’dan öte yardır kimi zaman, kimi zaman bir tutkudur. Bazen dert ortağın bazen ise seni sinir eden şımarık bir çocuk. Kardeş candır her şeyden önce, herkesten önce bedenini emanet edebileceğin bir ruhtur ve kimseye söylemezken sırrını söyleyebileceğin bir dosttur kardeş…”

"İmkansız" dedi gurur
"Riskli" dedi tecrübe
"Manasız" dedi mantık
"Yine de denemeye değer" dedi kalp.....

(Alıntı)

hadi hayırlısı ........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…