Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırsız sevgili.. sakın içme dertlenme.. gelme kapıma.. rezil ederim seni cümle aleme.. sakın arama sorma.. adımı anma.. bu saatten sonra var yaa.. yolda görsen selam verme.. şu saatten sonra ne dostsun bana ne düşman ! bil ki herkes gibisin.. hiç kimsesin.. öldürdüm seni ben.. feriştah olsan diriltemezsin ...

Son düzenleme:
Bilemiyorum.
Ben senin hakkında ne düşündüğümü gerçekten bilemiyorum.
Herşey karışık, biz var mıyız yok muyuz en kötüsüde o.
Sen diretiyorsun ama ben emin değilim hiçbir şeyden.
Evet hiçbir şeyden.

Seni çok özledim..Burnuma kokun gelip arkamı döndüğümde görememekten yoruldum..Seni çok özledim ellerimi uzatsam dokunamamaktan yoruldum..Seni çok özledim tüm benliğimle özledim..çok az kaldı bütün özlemlerimi yorgunluklarımı dindirmeye..
aSkErin VuSlaTı.

İyiyim neyse ki. Diğerleri kadar fena halde olmadığım için çok şanslıyım. :/

Yani dengem altüst olsa da, hiçbir şey yaşanmazsa kendimi paralayacak düzeye gelmedim.
Bu teselli ediyor beni.

Belki ağlarım evet. Hatta kesin ağlarım.

Ama o kadar.

Her ihtimali düşünüyorum. :|

Bu gelip geçici bir şey, sadece dış görünüşün kriterlerime uygun.
Karakter olarak boşş'un da boşusun.
O nasıl bir karakter sahi ?
Resmen erkek ...... ouupps çok ayıp oldu ama doğru söze ne hacet şindi

Fotoğrafımı çekip n'apacaksın?
Ne işi var benim fotoğrafımın senin telefonunda?
Az daha yalvar belki insafa gelip çektiririm

48 i de batırdık AŞK!!
Fotoğrafında öyle tatlı bakıyosun ki, öpe öpe eskittim..
Seni Seviyorum..
Seni Bekliyorum..
Sonsuza kadar..

Şuan birbirimize dargın olsak da içim içimi yiyor,bir de gitmiş grip olmuşsun

Haklı olduğum halde barışma mesajı atarım diye ödüm kopuyor :18:

Sakın Benim Seni Özledigim Kadar Özleme. Canın yanar, Ciğerin sökülür, Nefesin kesilir. Dayanamazsın! Sen yazarken ağlarsın, o okurken güler. Hayat bu işte...

-Sana bişey itiraf ediyim mi? +Et -Çok güzel gülümsüyorsun +Ben de sana bişey itiraf ediyim mi? -Et +Sadece senin yanındayken bu kadar güzel gülebiliyorum.

Hatırladın mı? Ben yeni sevgiline 'ondan bahsetmek istemiyorum' derken kastettiğin kişiyim.

Evet annesinin minik kelebegi,babanla dun uzun uzun konustuk..Eylul ya da Ekimde cok sevdigin arkadasin Cem ile okula basliyorsunuz.Sana doya doya icime sine sine baktim.Her anina sahit oldum.Ama artik yetmiyorum sana farkindayim.Bozgazim dugum dugum neden boyleyim bilmiyorum.Nefesini boynumda hissetmefen 1 saat bile durmak bana zor gelicegini bildigim icin sanirim.Ama bencil olmak istemiyorum.

Cok eglenecegini ve guzel vakit gecirecegini dusunuyorum..

Aşk hiç biter mi ??
Hiç bir şey olmamış gibi
Boşlukta kaybolup gider mi ???

-
-
-
-
-
-
-
-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…