Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar lütfen bilen biri yanıt versin

istanbul ankara arası otobüsle kaç saat sürüyor ?

Son düzenleme:
Mutlu musun onunla? Hakkimi asla ve asla helal etmiyorum sana. Bana yaptiklarin ve soylediklerin hala kulaklarimda sizliyor. Gozumde yas kalmadi ama degmezmissinz. O cabalar senin icin o savaslar degmezmis. Sevgime layik olamadin. Allah buyuk. Senin hergun Allaha havale ediyorum. Elbet bu dunya veya ahirette hesaplasacagim seninle.

Sen bu sakalarla kendine Cekmeye devam et beni.. Ben niye sen kendime cekemiyorum bilmiyorum ((

Çok sinirliyim, çok gerginim işte.. sen de moral vereceğine daha çok bozdun sinirimi
anlatmıcam artık sana bişey, çok kızdım sana

Ah annemm.. :) Onunla görüşmediğimi ve bu yüzden de üzgün olduğumu sanıp bana teselli verir gibi bakman çok tatlıı. :)
Ama sandığın gibi değil. :)
Ortada hiçbir şey yok hala lakin görüşmeye devam ediyoruz işte.. Bu kısmı bilmesen de olur.
Gerçi bir şeyler olsa da bilmeyeceksin. Kuruntulu olmasaydın bu kadar napalım.
Artık böyle balım.

Son düzenleme:
Telefonda soyleyemedim ama umarim kediyi getirmezsinizzz.Cok huylaniyorum napiyim,uzaktan seviyorum ben.Ole agzindan burnundan optugun zamanda resmen fenalasiyoruuuuummmmmmmm
Hele tuylerinin havada ucusmasiiiiiiiiiiiiii

Aklım karışık fln diyorum demesine amaaa bir mesajın beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor yau.
Neden böyle oluyor? Çok tatlısın.

herşeyin suçlusu teyzem değil tamam mı? senin annen de ablanda kız kardeşin de sütten çıkmış ak kaşık değiller.. Sürekli teyzeme hakaret edip durma. sinirlerimi bozuyorsun.. :95:
Ben senin anana ablana kardeşine hakaret ediyormuyum??

Arkadaşlığınız bittiyse bitti..Yeter ya orda burda dedikodusunu yapma artık...

tarafsızım diyerek avukatlığını da sen yapma... dedikoduyu da benden çok daha iyi becerenler var ayrıca bu sitede...
özel hayatımız ortalarda dolaşıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…