Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen benim meleğimsin..
Sen canımın ta içisin..
Sen gözümün de gönlümün de nurusun..
Canım ANNEM seni çok seviyorum..
İyi ki varsın, iyi ki benim annemsin..

Bana hayatımdaki en güzel doğum gününü yaşattığın için teşekkür ederim sevgilimm..
Seninle doğdum ben...
Seni çooook seviyorumm..

Mezuniyet derecen ne ki senin ? Gerçi şimdi eğitim zorunlu ya bedavadan almışsın diplomayı...Felan felan deyip duruyorsun ! Hahahahahahahah ! :))) Şempanze !

Bugün tam 8 gün oldu.. Sustum ve hep öyle kalacağım.Hoş, umrunda mı onu da bilemiyorum.
Ama benim umrumda değil..... Bana uzak Allah'a yakın ol lütfen

Son düzenleme:
"Zaten onu hiç sevmedim ben, hiç sevmedim. Yalnızlığımı bölüştüm bir ara hepsi o kadar. Sonra içten içe gülüştük biraz, bir demet çiçek, niyet kuşu, deniz kıyısı, karpuz sergisi, falan filan…"

Sadri Alışık

Bu yazımı hiç bir zaman okuyamayacaksın gerçi..........Ne kadar güzel ne kadar asil bir kadınmışsın sen...Fotoğraflarına hayranlıkla bakıyorum Neslişah Sultan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala inanamıyorum.. Bitti mi şimdi ? Bu kadar kolay mıydı bitirebilmek ?
Daha iki gün önce aşkından kuşlar gibi uçuyorken şimdi kim kırdı kanatlarımı ?
Bilemiyorum... Susmayı tercih ediyorum artık..
Çünkü sana içimdekileri çok uzun bir yazıyla anlattım.
Ben senin her yaptığını affederken, aşkından ölürken sen beni hiçe sayıp o kırıcı sözleri söyleyebiliyorsan...
Diyecek bir şey yok sanırım...
Ardında asla geçmeyecek acılar bıraktın..
Şimdi dokunduğun her yerimde katlanılmaz ağrılar var....
Umarım yıktığın bir hayata değer çekip gitmen.

Hani bazen benim gibi karanlık seni de korkutuyor mu?
Sessizlikte bir ses duyup seni de benim gibi ürkütüyor mu?
Hani bazen durup dururken bir şarkı seni de ağlatıyor mu?
Güneşteki kar gibi okşayıp kalbini eritiyor mu?

ewt kesinlikle çok zevkli

ince olduğundan öylesi çok daha güzel duruyor

çoooookk özleşmişizzz çoookkk doyamadım kiiii :84::84::84:

zamanla iyileşmeni umarım.
bi de kendinle barışmanı...

o kızdan da uzak durmanı çünkü sağlam pabuç değil resmen kötüye sürüklüyor seni.

beni aradığın zaman geliyo aklıma gecenin üçünde.böyle olmamalı:26:

Evet, çok şeyi öğrettin bana. Ağlarken gülmeyi, düşmüşken kalkmayı.. Unuttuklarımı hatırlattın, hiç farkına varmadığım şeylerle tanıştırdın beni.

Ve tüm bunları yaptıktan sonra gittin.

Bir keresinde demiştin "seni sevmesem yanında olmam" şimdi daha iyi anlıyorum, sancılarımı, uykusuz gecelerimi, eksik kalan kahkahalarımızı, uzun susuşlarımızı... Daha iyi anlıyorum. Giderek daha iyi. Beni sevmekten vazgeçtiğin anı dün gibi hatırlıyorum.

Ama şu var... İçimdeki sen sustu artık. İnan seni görmek ya da duymak sıradan bi insandan farksız benim için. Bu belki acı... Bu kadar kolay mı olmalıydı? Hayır.

Bundan sonra yanımda duracak insan yüzüğünü taşıyacağım kişi olacak, bu da o zaman sana dokunacak.

Teşekkürler, büyümeyi de öğrettiğin için!

"Eğer iki insanın birlikte olması gerekiyorsa, eninde sonunda birbirlerine dönmenin bir yolunu bulurlar… "

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…