Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim için dün akşam ÖLDÜN SEN. her şeyi yok ettim sana dair, içinde sen de dahil. meğer ne kadar aptalmışım! ben senin de orda acı çektiğini sanarak ayakta durmaya çalışırken sen hayatına ne de güzel devam ediyormuşsun. ne kadar mutlusun öyle.. yeni imajın hayırlı olsun. görünce inanamadım. dakikalarca baktım resmine. eskiden bir iz aradım, sana benzeyen bir parça. ama bulamadım. sanki bir yabancıya bakar gibi oldum. benim bıraktığım insan bebek kadar masum yüzlüydü,şimdi adeta bir zamparaya benzemişsin o top sakalınla.iğrendim.seni bu halinle tanımış olsaydım dönüp bakmazdım bile. insan tam 1 sene boyunca bir yalanın içinde yaşayabiliyormuş demek ki. sen benim masalım olamazsın. sen benim kahramanım da değilsin. SEN KOCA BİR YALANDAN İBARETMİŞSİN.ve biliyor musun, herşeyi parçaladım attım,hepsinin yerine yenisi gelir de ama tek bişeyin gelmeyecek, resimlerimizi sildim. onların benim için ne anlam ifade ettiğini biliyordun.artık resimler yok anılar da yok. kalbimden o pis varlığını çıkarıp yerine bir kaya parçası koydum. şimdi eminim seni beğenenler çoktur, kendine pek bir güvenin gelmiş, pek bir havalanmışsın. ama gülerim onlara! onlar bir yanılsamaya gelecekler. oysa ben o görüntünün altındaki her şeyi biliyorum. ben senin ruhunu ciğerini biliyorum. ve bir şey daha biliyorum: BENİM GİBİ OLMAYACAK.

şimdi var git yoluna, haydi yolun açık ola..

Yüzüme gülüp arkamdan konuşanları teker teker hayatımdan çıkartıyorum.......

yüregimde sana ayrılan yer öyle büyükki kimsenin olamayacagı kadar çok şeyimsin benim

Kadın dediğin ;
Şöyle olmalı böyle olmalı diyen dallama!!
Sen önce çıkardığın kirli çorabı kirli sepetine atmasını bil..

üvey oğluna canım oğlum iyiki varsın iyiki bizim oğlumussun ve iyiki bizimlesin deyip sarılan ama kendi çocuklarına gelince gayet mesafeli olan arayıp sormayan insan kimdir EŞİMİN BABASIDIR. hayatım anla artık asıl üvey sensin hatta üvey bile değilsin ne seni ne eşin olan beni nede oğlumuzu sevmiyorlarrrrrrrrrrrr.

ayrıldığımızda evlat acısını bilmiyorum ama inan şuan ölsem fark etmez demiştim.
evlat acısınıda yaşadım sensizliğin acısınıda.
tekrar cocuk sahibi olucam ama sen hiçbir zaman hayatımda olmayacaksın artık.

gideyim eve de sana yemek hazırlayayım.. bugün çok suratsız ve keyifsizim
sana yemekler yapmak keyfimi yerine getirir belki he

Şuan açık havada nargile tüttüresim var (
aslında çok bişey istemiyorum ama zaman yok zaman . .Evde bebekim beni bekler anne meme der :)

Balık burcu erkeğisin ne de olsa. Benim kız versiyonum. Ne beklenirdi ki? Hiç.

artık ben senin en iyi dostunum ne kadar şaşırtıcı değil mi?

zaman içinde nasıl da evriliyoruz. Neredeeeeen nereye

Neredeysen gelirsin; kapı ha çaldı ha çalacak.

Kızgındım sana ama geçti; seni bensiz, beni sensiz bırakmasın Allahım.[SUP][/SUP]

elime makası alıp yanmış saçlarını kesesim var.bu halinden daha iyi olurdu:26:

artık arkadaşlarımı arayıp beni sormaya başlamışsın defol git be hayatımdan tamamen!...
adını bile duymak istemiyorum yakamdan düş...!

Küsmek; yaşayanı ölü kabul etmektir!
Küsmek; aramızdaki alışverişi öldürmektir!
Hadi şimdi bana cevap ver:
Ölerek seni terk etmem ile; küserek beni terk etmen arasında ne fark var...?

Son düzenleme:
tekrar nefretle dolmak istemiyorum ama bunları haketmedim.
azcıkta olsa seni iyi sanmıstım ....

artık hiçbişeye gücüm yok.yapamıyorum ...
belkide ben bu dünyada hiç mutlu olamayacagım.

senin gibi sizler gibi içten pazarlıklı;iki yüzlü degilim çünkü.
mutlulugu siz hakediyorsunuz degil mi?.......Dogru en cok siz hakediyorsunuz tabi..

keske keske hayatıma hiç girmemiş olsaydın.
gözümden bu kadar düşmeyi basarabiliyorsun ya helal olsun sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…