geçen gün günlüğüm dikkatimi çekti bi bakim dedim
senle tanışalı daha 24 gün olalı başlamışım.. herşey rüya gibi hiç değişmesin hep böyle davransın bana demişim
değişmedin sevgilim
uzun sürenin ardından tekrar başladım ona yazmaya.. bak biz nişanlandık.. gün sayıyoruz kavuşmaya
ve ben seni çok seviyorum
ve 8 ay sonra burda sana 'iyi ki varsın canım kocacım' yazcam
tamam kabul dün akşam biraz abarttım durumu..
ama sende hakkettin bunu.
peşimde dolanman da öpmeye çalışmanda çok hoştu hani ama şımartmak istemedim o an seni
çünki suçluydun bana göre..
tamam çoçukluk arkadaşıyız samimiyiz vs.
salı doğum günün onuda biliyorum her zaman oldugu gibi 1 ay öncesınden başlayıp hergün konuşmanın anlamı yok !
çok sıkıldım ayrıca yağtığın yüzsüzlüklerden ! elbette hediye alıcam ben sana ama elime liste tutuşturmanın şurdan şu var onu istiyorum bunu istiyorum demenin anlamı yoktu !
borç die alıp vermediğin paralar da cabası !
ki istemiyorum hiçbirini ama BENİ KULLANDIĞINI BU KADAR BELLİ ETME DÜNDEN BERİ GERGİNİM SENİN YÜZÜNDEN HERKESE PATLIYORUM!!!! YÜZSÜZSÜÜÜNNNN senin gibi arkadaşım olmasaydı keşke
yarın seni bir aylık aradan sonra göreceğim için çok heyecanlıyım.
sanki ilk kez yüzünü görüp elini tutacakmışım gibi...
çok özledim sevgilim saatler kaldı seni görmeye...
seni tanıdığımdan beri midemde ağrılar oluştu yerimde duramıyorum etrafa salak salak gülüyorum hatta yolda yürüken bile gülüyorum herkes delirdiğimi düşünecek . açlıktan ölücem ama yemek yiyemiyorum . çalışmam lazım işlerim birikti ama kafamı toplayamıyorum ellerim titriyo sanki . off off noluyo bana böle ya
Neden bana seni seviyorum demek zor geliyor.Bende o güzel sözleri duymak istiyorum.
Doğumdan sonra kardeş gibi olduk beni tekrar ne zaman arzulayacaksın.Seni istiyorum sen beni ne zaman
İsteyeceksin.
Ne kadar hazımsız bir insansın.Kendini tarif etmişsin,sana iade ediyorum o lafı.İçin böyle fesat olduğu sürece dua ettiğin şeylere kavuşamayacaksın,çünkü fesatsın ! :)))
Neden bu kadar iyisin sen? :)
Ben de seni seviyorum canım doktorum.
Biz artık sadece arkadaşız, aştık di mi problemleri, iletişim sorunlarını.? :))
İnşallah senin gibi iyi biri çıkar karşıma, sevgilim olur sonra. :))
İyi ki varsın.