Sen bu hayatta bana en büyük kötülüğü yapan adam oldun,sen beni vicdanımla çevrili parmaklıkların arasın da ömürlük gözyaşına mahkum ettin.Sen sözüne güvenilen,adam gibi adam denilen adam,ciğerin aslında beş para etmezmiş.Sen varya sen bir daha çıkacak olsan karşıma ben bir daha inanırım aptal gibi sana.Sakın çıkma karşıma !
Ben benden uzaklaşmak için sana yalan söyledim,sen bana yakınlaşmak için,söyle en büyük yalancı hangimiziz...Bir günaha dokunmak isteyen sen mi ? bir günahtan kurtulmak isteyen ben mi ?
Seni ilk gördüğüm güne lanet olsun.Dilerim sende birgün ettiğini bulursun ! Yıllar sonra karşıma çıkıp döktüğün diller,yıllar sonra süzülüp biriken gözyaşlarım da boğulsun !
Seni sevmiş olmaktan utanıyorum.Keşke tanımasaydım seni,keşke bir merhaba'na inanıp aldanmasaydım,keşke yüreğimi ateşe dokundurmasaydım.
Kendi ateşim de yanıp kül olsam dahi,senin ateşinle ömrümü küle çevirmeseydim.Öyle birikmiş ki acım içim de,duyamazsın,göremezsin beni.Ama birgün ettiğini bulursan,yüreğinde hissedersin bu sözlerimi...Hissedebiliyorsan hala...