Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen benim sonum olacaksın bu gidişle!!! Masamdaki balonlarımız resmen ağlatacaktı beni!!
Nasıl tatlı bir adamsın sen böyle!!!

Sen bu hayatta bana en büyük kötülüğü yapan adam oldun,sen beni vicdanımla çevrili parmaklıkların arasın da ömürlük gözyaşına mahkum ettin.Sen sözüne güvenilen,adam gibi adam denilen adam,ciğerin aslında beş para etmezmiş.Sen varya sen bir daha çıkacak olsan karşıma ben bir daha inanırım aptal gibi sana.Sakın çıkma karşıma !
Ben benden uzaklaşmak için sana yalan söyledim,sen bana yakınlaşmak için,söyle en büyük yalancı hangimiziz...Bir günaha dokunmak isteyen sen mi ? bir günahtan kurtulmak isteyen ben mi ?
Seni ilk gördüğüm güne lanet olsun.Dilerim sende birgün ettiğini bulursun ! Yıllar sonra karşıma çıkıp döktüğün diller,yıllar sonra süzülüp biriken gözyaşlarım da boğulsun !
Seni sevmiş olmaktan utanıyorum.Keşke tanımasaydım seni,keşke bir merhaba'na inanıp aldanmasaydım,keşke yüreğimi ateşe dokundurmasaydım.
Kendi ateşim de yanıp kül olsam dahi,senin ateşinle ömrümü küle çevirmeseydim.Öyle birikmiş ki acım içim de,duyamazsın,göremezsin beni.Ama birgün ettiğini bulursan,yüreğinde hissedersin bu sözlerimi...Hissedebiliyorsan hala...

Son düzenleme:
Hepiniz ikiyüzlüsünüz.

Dünya umrunuzda değil.

Hayatlarınızı bir kişi üstüne kurmuşsunuz.

Baydınız artık,cidden baydınız.

Saydığın her laf her hakaret kalbimde saplı kalmış kanlı bir ok gibi aralıklarla istem dışı yaşlar dökülüyor gözümden ben bunu hak etmedim bu haksızlığını sineye çekip duramıyorum dayanamıyorum bitsin bu kabus artık yeter !

Son düzenleme:
seni çok seviyor olabilirim
hayatımı kalbimi herşeyimi sana vermiş olabilirim
ama yinede beni elde etmek için uğraşsan ya
küçük süprizler mesela
hiç beklemedğim bir anda karşıma çıksan
çok mu şey istiyorum

senı cok özledim bırdaha senı görür müyüm kimbilir ..yarına hangımız sag cıkar bundan bile haberımız olmaz artık .... ((( belkıde evlenmıs olacaksın bu cok acııı ((((

Son düzenleme:
hayat çok garip, insanlar daha da garip.. hey Allahım.. neyse susuyorum salon kadını çizgimden çıkmamam lazım..

meeeesaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj tekraaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrııııııııııııııııııııııııı.....

Son düzenleme:
Bu duyguları sadece ben mi yaşıyorum
Nasıl bir insanım ben ya

Hep en zoru bize denk geliyor.
Yada gidip özenle bir seciyoruz en zorunu.
Ben zoru severim dedigim günlerime günlerime gülüyorum simdi.
Sen zor degilmissin sadece, günah, yasakmissin meger.
Ama olsun yansamda atesinde, seviyorum seni.

Tüm gün dışarıdaydım, tüm gün.
Daha yarım saat önce girdim yurda.
Çünkü biliyorum eğer kendimi yurda kapatırsam,odaya kapatırsam kriz geçireceğimi.
Başımı ağrıdan çatlatana kadar, gözlerimi kocaman şişirene kadar ağlayacağımı.
Ve zamanlama çok iyiydi.
Yeni arkadaşlarla tanıştım ve günüm onlarla geçti.
Çok teşekkür ederim Allahım böylesine kötü geçmesi kesin olan bir günü, kötü olmasını kesin olan bir beni bunlardan uzaklaştırdığın için.
Tabi ki de her anımda içimde bir sızı vardı ama etrafımda insanlar olunca biraz olsun iyi hissettim kendimi...
Bu arada sabah bana sanki hala sevgiliymişiz gibi günaydın mesajı attın, yaa offf hayırr diyerek telefonu koydum yastığın altına.
Yapma bunu işte canımı acıtma nolursun, içim öyle çok sızlıyor ki sızım sızım....
Akşamda aradın beni bir kere uzun uzun ama açmadım..
Açamam ki duyamam o sesini....
Duyarsam yine affederim...
Bu kendime de bize de kötülük olur..
Yapma, uzak dur benden..
Yaklaşma yakınıma....
Ama yine de , her şeye rağmen seni seviyorum......

Farid Farjad dinliyorum...
"Sultan"
Ne derin bir parça bu böyle Allah'ım...
İçimde sen...
İçimde hasretin...
İçimde yangının...
Eriyorum....

sen varya yüzsüzsün pesss diyorum sana hala mesaj atıyorsun en son bidaha olmaz atmam demiştin hala devam ediyorsun!... yüzsüzz...! kaybol git hayatımdan artık ya

Yanıma gel saf kızan, sana sarılmak istiyorum...
En büyük zaafımsın, engel olamıyorum kendime.
Bunu da sana söyleyemeyeceğim için buraya yazıyorum.
İçimden bir yolla çıksın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…