KK'da hep mi sevip de bir türlü kavuşamayanlar var, yoksa sadece onlar mı dikkatimi çekiyor benim...
Allah'ım hepimiz engelleri aşalım, hayırlısıyla kavuşalım, hep mutlu olalım. Amin...
KK'da hep mi sevip de bir türlü kavuşamayanlar var, yoksa sadece onlar mı dikkatimi çekiyor benim...
Allah'ım hepimiz engelleri aşalım, hayırlısıyla kavuşalım, hep mutlu olalım. Amin...
Sevipte kavuşamamak değil de, yıllar öncesinde gömülen bir aşk vardı,zamanla unutulup giden,ara ara rüyalara girip de hey gidi günler dedirten.Tek taraflıydı.Yıllarca öyle bildim,ne bir söz vardı,nede bir göz vardı aşk'a dair.O kadar dı hepsi.Aşk'a dair tek şey bende kalan bir çift gözdü her hatırladığım da gülümseten.
Yıllar geçti.Ben kurdum kendi yolumu.Yine sevdim...Düştüm aşk ateşine,bu kez yanmadım,yakmadı sevdiğim.Sardı sarmaladı beni.Evine baş tacı yaptı,gönlüne sultan.Öyle mutluydum ki inan. Kaç yıldır evliyiz bir gün bile onsuz yatmadım yatağıma,eğer o evde yoksa oturma odasın da yattım,onun kokusu sinmiş kıyafetine sarılarak.Asker'e gitti,Hasretle yolunu bekledim,yine onsuz yatmadım o yatağa.
Sonra birgün,hiç ummadığım bir gün o geldi (msn adresimden sildiğim halde ve ben o adresi sık sık kullandığım halde bir anda ileti geldi) ,sadece bir merhaba ile başladı konuşmaya,şaşkındım dinledim.Evlendin biliyorum çokta mutlusun,sen bilmesen de ben facebook'tan bakıyorum,küçücük de görünse fotoğrafın mutluluğunu görüyorum dedi.Sadece içimde kalan sözlerim var,onları bil istiyorum dedi,merakla dinledim onu,o an yaptığımın yanlış olduğunu hiç düşünmedim düşünemedim.Ama dinleyince duyunca sözlerini,yüreğim yandı...Yıllarca unutmadım seni dedi,ne gözlerini,ne gülüşünü,seni unutmadım.Şu dünyada tek isteğim seni bir kere de olsa görmek dedi.Sus dedim,ben çok mutluyum dedim,birkaç anı anlattı geçmişe dair,hatırlamadığımı söyledim,halbu ki hiç unutmamıştım.O an hiç dinlememem lazımdı,dinledim,tekrar silemedim adresini.Günlerce girmedim internete. Aklım karmançorman dı.Eğer istersen,eğer hala seviyorsan beni,ben herşeyinle kabul ediyorum seni dedi.Ben yaşadıklarımın gerçek olduğuna inanamadım.Yıllarca beni sevmediğini düşündüğüm adam dı bunları söyleyen.Bir anda çekip gidip,ansızın,imkansız zamanlar da dönen.
Annem'e anlattım,korktu ! Kızım biliyorum onu hiç unutmadın dedi.Ama eşini de sevmiyor musun.Sakın bir delilik yapma dedi.Delilik yapmak değil di niyetim.
Ama ona yani imkansızıma bu kadar yakınken,anılar bu kadar ayaklanmışken nasıl susturcaktım tekrar yüreğimi.
Yüreğimi kirletti,masumiyeti aldı.En çok korktuğum günah'a dokundurdu yüreğimi,aklımı...Doğru düzgün bir adam olsa tüm gerçeklere rağmen yapmazdı bunu ama yaptı.
Vicdanım ona hala hissettiğim duygular yüzünden ateşler de,hergün yanıyorum.Hergün ağlıyorum.
Bana ömrü hayatım da en büyük kötülüğü yaptı o.Beni o kadar küçülttü ki kendi vicdanımın karşısın da.Affedemiyorum onu.İçimde ki suçluluk duygusu gitmiyor.
Eşim'e dahı sıkı sarılıyorum,daha sevgi dolu,ama utanarak.Onun yanın da başkasını düşündüğüm hergün için yanıyorum ben.
Dilerim beni attığı bu ateşte yanar da kül olur...
Adam olsa evli birine onu sevdiğini söylermiy di...Ben adamlığı beş para etmez biri için kendimi affedemiyorum...
Ha bu ara da sonradan öğrendim ki 2 yıldır evlenmeyi düşündüğü biri varmış,aklı sadece bende olan o adamın.Kız nasıl da güveniyordur ona.Eşimin bana güvendiği gibi.
Benden uzaklaşması için susan ben mi yalancıydım,bana yakınlaşmak için bu gerçeği yok sayan bu adam mı ?
Tek derdim kendimle benim,kendimi affetmekle...
Tekrar rahat nefes almak istiyorum,huzurla...Ama artık imkansız benim için.
ayy canım nefessiz okudum inan heyecanlandım yaşadın mı bunları gerçekten bir yerden alıntımı bilmiyorum ama ALLAH yar ve yardımcın olsun hayat bir sınav işte
Yaşadım hala yaşıyorum...Ve ben bu acıyı yaşarken hamileymişim,hergün ağlayan ben,bunu öğrendiğim de ne yapacağımı bilemedim.O bebeğe daha küçücükken neler çektirdim.Ne stres.Ve günahımın bedelini onun canıyla ödedim.Öldü karnım da.Hep dua ettim,Allah'ım benim düştüğüm bu yanlışın bedelini bebeğim ödemesin dedim.
Ama olmadı,insanoğlu hatasının bedelini er yada geç ödüyor.
Öyle ki daha sevgiliyken sormuştu eşim,hiç unutamadığın biri varmı diye,çünkü ben benimle ilgili herşeyi bilsin diye ondan önce hayatıma giren insanları söylemiştim.Biliyor du...Onun için ilginç olan 3 yılımı verdiğim adam'ı değil de 3 kez gördüğüm adamı unutmakta zorlanmam dı.Dürüstlük abidesi ben anlatırdım herşeyi.Ve yıllar sonra o adam karşıma çıktığın da eşim biliyordu onun kim olduğunu...
Çok acı çekiyorum.
Yüreğim yanıyor,vicdanım sızlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?