Beynin bazı şeyleri algılayamadığından, ya da işine geldiği gibi anlamak istediğinden üstü kapalı ifadeler kar etmiyor sana.
Açık açık demek lazım. Öyle olacak o gün geldiğinde. Kafana balyoz gibi inecek o laflar.
gümüş tepsiyle başkasına verdiğini Allah altın tepsiyle sana sunacak bir gün gelecek özürlerin kar etmeyecek...Sana Hakkım Helal Olmasın başına gelenlerden sonra kimin ahını aldım diye düşünme o benim ... Sakın Karşıma çıkma sen, seninle aynı karaktere ve kültür seviyesinde olan kişilere layıksın....ben adam etmeye çalıştım ama senden ne adam ne erkek ne kul ne insan ne koca ne baba çıkmaz....yanımdan geçerken bir gün desturla geççççç....
kalbimi paramparça ettin,hatıralarınıda ... gerçi kısa sürdü ama olsun sen o kısa zamanda annem oldun abim oldun dostum oldun herşeyim oldun.geçti üstünden nası geçti neyle geçti ben bile bilemiyorum hatıralayamıyorum düşüncükçe içimde bir volkan var sanki o volkandan kalbimin parçaları patlıyor kaynıyor aynı cehennemdeki gibi ama taş halinde sayende... belkide ben patladığını sanıyorum çünkü ağlayamıyorum o acıyla ve sevemiyorum kimseyii önümü göremiyorum yolumu bulamıyorum tam unuttum düşümüyorum derken resmen inatla varlığını hissediyorum ama dokunamıyorum... ben ben değilim.
İlk defa seninle buluştuğumuz, harika zamanlar geçirdiğimiz yer yıkılıyormuş; Atakule...Hayatımda hiçbir izin kalmıyor sanırım, tabii zamanla.Buna da üzülmüyorum artık, seviniyorum =)
Çok sağol yanımda olmayıp saçma sapan nedenlerle beni sap gibi bıraktığın için , ben zaten keki yapıyordum yarıda mı bırakayım annemle kavga etcez yine mesaj geldi bırakıp gitdin diye düzelen aranız bozulucak ! Ama kararlıyım seninle tek kelime etmicem. Çokta fifiymiş ya :)