Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insana her zaman en büyük kazığı en sevdiklerimi atar
yoksa sevdiğimiz içinmi ağır gelir yapılanlar....

seni andım bu gece kulakların çınlasın

iyi anmadım ama onu bilesin

not:müdürüme söyledim kimse üstüne alınmasın

Bir bebek bu kadar mı uslu olur ? :)) Bu D.'ye
Bi insan bu kadar dengesiz olur yahu ! :)) Bu da E.'ye :))

Sana aşık olmaya hiiçç hazır değilim. Çok korkuyorum. :/
10 güne kadar ilişkimi kesmeliyim, biliyorum. :S Nasıl bir saçmalığın içine düştüm ya.
Sen de hiç geri çekmiyorsun kendini. Ne güzel di mi!

Neler umdum neler buldum...İçim o kadar sızlıyo ki, zoruma o kadar gidiyo ki artık kelimeler kifayetsiz geliyo..Böyle mi olacaktı? Bu muydu? Yazıklar olsun diyorum sadece... Dakika başı ağlıyorum, mide ağrılarından uyuyamıyorum, 2 gündür çalışamıyorum..Yoksun, yanımda değilsin... Ne zaman oldun ki!!!

Neler umdum neler buldum...İçim o kadar sızlıyo ki, zoruma o kadar gidiyo ki artık kelimeler kifayetsiz geliyo..Böyle mi olacaktı? Bu muydu? Yazıklar olsun diyorum sadece... Dakika başı ağlıyorum, mide ağrılarından uyuyamıyorum, 2 gündür çalışamıyorum..Yoksun, yanımda değilsin... Ne zaman oldun ki!!!

ben de sana bayılmıyorum ama naparsın işte hayat şartları. mecburuz yüz yüze bakmaya

ben senın o masustan yaptığın maço tavırlarına,üzüldüğünde büktüğün dudaklarına, bana hayran hayran bakan gözlerine kurban olurum yaa meleğim kadınım diye diye şımartacaksın beniiii haberın olsun

insanlar hakkında genelde yanılmam,senin hakkında yanıldımmı gerçekten?
Hala yanıldığımı neden kabul etmek istemiyorum????????

ɹıʞǝɹǝƃ ʞɐɯʞɐq uɐpuısıɔɐ sıʞɐq ıq ıuǝʎ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq...(

sana aşığım çılgınlar gibi, deli oluyorum, hasta oluyorum, öpmeye doyamıyorum, sarılırken içime sokasım geliyor nasıl seveceğimi bilemiyorum, nasıl sevsem doyarım bilemiyorum.. gerçi ben bunları sana sürekli söylüyorum zaten ama sen anlamıyosun beni, şimdilik

Okuyun diye açık seçik kim olduğunuzu ifşa ederek yazıyorum ki herkes bilsin, yarın öbürgün bu topik ve birbirinize laf sokmak için kullandığınız diğer topiklerde imada bulunduğunuz, hala laf sokmaya devam ettiğiniz yönünde kötü içerik bildirimi almaya devam edersek banlanacaksınız NarMik ve gredel, lirik güzel seninle ilgilide bildirimler geliyor.

Artık kendinize bir çekidüzen verin lütfen... Bakın ısrarla lütfen diyorum...

dans gosterısı yapıcaz mıllete dugunumuzde ama sen benım o caaanım gelınlıgıme basarsın da sımdı
keserım senı valla, guzelım upuzun fransız gupuru kuyruguma basmaaaaa

Şu önümüzdeki koskoca 5 gün de geçeydi Bi'Tanem, sonrası malum

Aman bee Okursa okusun çokta umrumda nefret ediyorum senın gibi kızdan ukala her topikte sen varsın saçma saçma meajalr laf olsun diye sürü git kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayrı olmamıza ve bir daha asla yanyana olamayacağımızı bildiğim halde her gece fotograflarımıza bakıp ağlama krizlerine girsem de sana deli gibi aşık olsam da ,her baktığım yerde seni gördüğümü sanıp hersey bana seni hatırlatsa da
SENDEN KURTULMAYI BAŞARICAM...

Ben laf sokmuyorum,kimle ne derdim varsa açıkça özelden kendisine yazıyorum zaten... Beni bazı insanlarla bir tutmayın..... Kötü hiç bir şey yazmamışım,kendi hayatıma dair şeyleri paylaşmışım...Şu sizin mesajınızı beğenip te laf sokar cinste mesaj yazanlara bir bakın önce...Ben bana yazdılar vs diye düşünmüyorum bile..Çünkü tanımam etmem,hayatlarını da bilmem....

Hz.Mevla'nın şu sözünü çok severim....

"Ey kendine bakmayıp kendi kusurlarını görmeyip de, başka insanların iyisine kötüsüne bakan zavallı. Allah senin yardımcın olsun!...."

Şimdi banlayabilirsiniz beni...Zira haksızlıklar yaşadığım tek site burası...Benim gibi çok insan olduğunu da görüyorum...Üye olduğum hiç bir sitede ne uyarı ne de ceza aldım şimdiye dek... KK'da her türden insan var işte...

Amaaan ne anlatıyorum ,neden açıklama yapıyorum ki...........

hissettiklerimimi düşnüyorsun? doğruya ben seni hep hissederim uzak olsan anlarım. aklın benimle geleceksin..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…