Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni bekledim..
bizim durağımızda, daha önce benim seni senin de beni beklediğin durakta...
belki erken gelirsin de gözlerine birazcık daha fazla bakabilirim diye erken geldim.
o gün benim doğum günümdü ve sen beni en çok mutlu edebilecek hediyeyi verecektin...
seni, kokunu, o yağmurlu günün soğuğunda durakta beni ısıtacak bakışlarını...
sürekli aradı seni gözlerim... ha geldi ha gelecek..
içim içime sığmadı...
1.5 saat bekledim.
2 serseriden rahatsız olmasaydım daha saatlerce bekleyecektim..
gelmedin..
oysa ben o günü doğum günüm değil de senin günün ilan etmiştim.
canın sağolsun be sevdiğim. pişman değilim. seni seviyorum. mutlu ol.

allahım huzurum aklım varlığım herşeyim sana emanet yardım et ne olur (((

Tatli otesi biseysin sen yaaaaa
Sagol benim bitanem,askimmmmmmm
Cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugün sana yazmak istedim...Nedenini bilmiyorum?Belki içimi dökmek belki beni biraz daha tanımanı sağlamak için.Bilemiyorum..Belki de hepsi...Her insan ruhunda eksik bir parçayla doğuyor sanki.Ve ömrü boyunca onu arıyor.Kimileri bulamıyor,kimileri o eksiği bulma çabasıyla bambaşka hayatlara dalıyor,kimileri de buluyor benim gibi.Seni ilk gördüğümde anladım bunu.İçimi acıttın...Vazgeçmedim...Çünkü biliyordum.Bana gelecektin.Sabrettim.Sanma ki başkalarından iyi olduğumu düşündüm.Asla....Sen benim gerçeğimdin...Hayatın anlamı denilen şeydin...Elini tuttum anladım...Annemin bahsettiği ten uyumu bu olsa gerek dedim...İçim içime sığmadı...Umutsuzluğa kapıldığım oldu elbette ama dua ettim...Sonunda AŞK yardım etti ve bekleyişim anlam kazandı...Her şeyi elinin tersiyle ittin!Bana söz verdiğin günü hatırlıyor musun?"Tamam artık Sevgilim...Hayatım düzene girecek...Her şey yoluna gircek...Daha ciddi olacak...."Mutluluk o gün başladı benim için...İnan bana hayatımdaki tek ve en kutsal AŞK'sın sen...Senin düşüncelerin,senin bedenin,senin ruhun...Aşkın acı oldugu gerçeği yalan oldu seninle....Anladım ki gerçek aşk varsa yalan,ihanet ve acı yokmus orada....Eğer bunlar varsa adı Aşk değil AŞK OYUNUymuş....

Seni çok seviyorum Hayatımın Anlamı...İyiki doğdun...İyi ki benimsin...İyiki seninim...

heyecandan uyku girmedi gözüme sevgilim.. içim içime sığmıyo hala
dokunsalar ağlarım vallahi.. daha bi kez gelinlik denedim ve hissettiklerime bak
ben düğün günümde hüngür hüngür ağlarım.. hani dedin ya dün beni öyle görünce 'tekrar aşık oldum' diye
ben her gün yeniden yeniden yeniden aşık oluyorum sana
bi de mesaj yazmışsın bugün 'en güzel gelin benim karım olucak' diye
sadece en güzel mi.. ennn mutlu gelini olucam ben dünyanın
beklemek acı vermiyo şimdi.. o gelinlik umut aşıladı bana
seve seve beklicem 22 haziranı

Son düzenleme:
Neden böyle huzursuzum, neden düğüm düğüm içim

Gelip elimi tutmalısın "büyülü cennetim"

Boynu bükük, parçaları eksik bir yapboz gibiyim sensiz...

1 saatin içinde neler yaşatıyorsun bana?
Hem ağlatıyorsun, hem güldürüyorsun...
ne yapmaya çalışıyorsun sen???

dün ne güzeldi öle sevgilimmmm...aşkmı tazeledik ne
odun bi adamsın evet sarhoş olunca nasıda güzel konuşuyon sen öleeee
bugünde kabul etmiyosun hayır ben sarhoş değildim ,AŞk sarhoşuydum diosun
parçalarımmm seniiii

beklemek zordu evet...ama bu bir kaç gün sanki daha zor geçecek gibi..:26:
dile kolay 6 ay bekledim ama 6 gün nasıl geçer..

Hayatımın en güzel bır yılını bırlıkte gecırdık canım kocacıgım bır yıl daha yüz yıl bırlıkte olmak dılegıyle senı çok sevıyorum herseyımsın benım sen basıma gelen en güzel seysın bıtanecık kocacıgım benım Allah'ın bana verdıgı en degerlı hedıyesın senı çok sevıyorum bas basa ask dolu daha ince yılara evlılıgımızın bırıncı yılı kutlu mutlu huzurlu olsun ıns.

Bunu bana yapma anne! Bari sen yapma! Pişman etme beni!
Bir kez daha görüşüp bitireceğim her şeyi. Anla artık!
Bitirmezsem ruhun duymayacak ama. Bunu da buraya yazıyorum!
Bitecek bitecek bitecek! Güçlüyüm ben, evet. :/

bak canım ne yapmak ıstedıgını hayatının nasıl olmasını ıstedıgını benden neler bekledığını senın hayatındakı yerımı ve eger varsa önemımı ve nedenını öğrenmek ıstıyorum 1 ay once sana hamıleyım dedımgımde havalara uçtun cok sevındın 1 aydr bana hayatı zından ettın bu bebegı bır anlık bı heves ıcın mı ıstedın yanı herkesın var bnmde olsun dıyemı ıstedın zorluklarını anladında vaz mı gectın bazen öyle dakıkalar yaşatıyorsun kı bana bu adam benım tek doğrum dıyorum ama bazende oyle gunlker gecırıyoruz kı senınle en buyuk hatam dıyorm sureklı ısyan halındeyım 1 gun aramız ıyıyse 3 gun kotu olmak zorunda mı bız boylemı olucaktık bız tartsmak kusmek aynı evın ıcınde bırbırımıze kusmek zorundamıyız ve neden hep bu kusluklerden sonra hep ben sana yanasıyorm hep ben senın gonlunu almaya calışıyorm oysakı sen benı kırıyorsun nıye bu kadar cok köpek oluyorm sana nıyeeee

Neymiş efendim neymiş???
2 gün kolsuz giymekle,topuklu ayakkabılarını çat çat yere vura vura yürümekle sevgilimi tahrik edemiyormuşsun!!!
Hadi cicim hadi başka masaya!!!

mutlu değilim kıskananlarımı sevindirdin bende üzüldüm tabi.. sorun değil unuturum. umarım sen beni hiç unutamaz böyle debelenirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…