Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı bilemiyorum
geçsin kötü günler

illa her yakınlık duyduğun insan sana yakınlık duymayabiliyormuş,

zorlamamın anlamı yok.

Birgun karsilasmayi isterim seninle!!
Sormak istediklerimi yuzune sormak isterim.Neden degistigini,neden bir kere bile arayip sormadigini..

Ne keyifli vakit geciriyorduk hatirlamiyor musun?gozden uzak olunca gonuldende mi uzak olunuyor arkadasim bu dogru mu?
Cok kirginin yaa

sadece özledim ellerimi tutuşunu sıkı sıkı,sarılmanı,cennetim demeni.

deli gibi o mağzadan çıkıp başka mağazaya girip bişey beğenmeden çıkıp hadi aşka mağazalarada bakalım deyişini,hiç bımadan benimle dolaşmana hayranım sevgilimmm

haftasonu gelsin artık birlikte evimiz için bişeyler bakalım sevgilim

keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben sen olsamda...... BU KADAR SEVİLMENİN TADINI ÇIKARSAMMMMMMMMMMMMMMMMM

''ben seni hakediyo muyum bunları hakediyomuyum'' dedin ya banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen hakediyosunda BEN HAKETMİYORUM PAŞAMMMMMMMMMMMMMMMM

Geliim de dişimi yap bari.
O koltukta anlatırım ben sana.

Hayır yani bu ne samimiyet? Benim kulağımı ne diye çınlatıyorsunuz ki teyzelerinle? Bi de üstüne mesaj atıyosun! Ne anlattın onlara? "Sevmedim" mi dedin? "Özgürlüğü ondan daha çok sevdim" mi dedin yoksa? Sen ve sorumlulukların ya da sorumsuzlukların her neyse..
Bitti gitti işte!

Sen geçmişe ait bi gölgesin...

Bir gün yalnız ve pişman adamı oyna... Orada burada benden bahset.

Başka gün takmıyormuş gibi görün yaşamaya devam et.

Ne yaparsan yap ama karşıma çıkma sadece.

Çıkmaya çalışma... Hayatımın en büyük yanılgısıydın bunu o kaz kafana bi sok.

Sen bir köşede şen kahkahalar atıp için için ölürken

Ben hayatımın aşkıyla evleniyor olacağım!

Sana söylemek istediğim tonlarca şey var aslında. Yalnızca ne ucuz bir insan olduğunu anla diye.

Ama inan şu an harcadığım vakite de değmezsin zaten.

Hadi bakalım! Oyna acılı adamı! Biraz da bizim gözümüz gönlümüz şenlensin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Belki gerçekten tesadüf eseri okursun burayı diye yazıyorum... (Okursan bile lütfen bu yazdıklarımla ilgili bana bir şey sorma ya da söyleme yazdığım her şeyi biliyosun zaten)

Mutsuzum gerçekten mutsuzum... 2010'dan beri sanki hiç bir şey yolunda gitmiyor, istediğim şeyler doğru düzgün gerçekleşmiyor bu senin yüzünden demiyorum ama şu anki halim bana gerçekten acı veriyor. Hayatımı yoluna koymak için gücüm yok, toparlayamıyorum kendimi, ayağa kalkamıyorum, sense beni anlamıyosun, en ufak şeyde bile çocukmuşum gibi bana kızıyosun üzülüyorum, kırılıyorum ama bunu da önemsemiyosun, beni kendi yerine koyamıyosun, sen benim yerimde olsan ne yapardın ne hissederdin, keşke lafta değilde gerçekten bunu düşünebilsen, hissedebilsen...

bir daha senden bahsetmicem. ne olursa olsun artık senin defterini kapadım. evet belki zor olacak, içten içe bir süre huzursuzluk.. ama geçecek. ve sonra sen ne kaybettiğini anlayıp kendini parçalayacaksın. güçlüyüm ben. bitti diyorsam biter!

Her şeyi söyleyeceğim sana. Seni nasıl sevdiğimi de. :)
Nasıl masumane olduğunu..
O vakit hiç kopmayacağız birbirimizden. :))
Böyle güzel bir bağımız varken neden öyle bir şey olsun ki hem.
Cansın sen dr., başkasın bambaşka. :) Huzursun, güvensin. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…