Biraz once fotolarina baktimda.Hey aalahim dedim.
Insan bir zamanlar "ehhhhhh diyip bir ton dedikodusunu yaptigi birine simdi ohhhhh iyiki var" diyebiliyormus.
Sende bir kaypaklik hep sezmistim ama konduramiyordum.Kesinlikle ikiyuzlu olduguna eminim artik.bir zamanlar sana verdigim degeri,arkadasligi asla haketmiyorsun.Cok cok uzuldum sabah sabah.Silnmeyi hakketin.
sen dahaa karım olllll karıcımmm diye haykırmaya devam et sevgilimmm
olamıyoruz bak karı-koca olamıyoruz senin dengesiz işin yüzünden biz hiçbirşey ya-pa-mı-yo-ruuuuzzz !
çıkmazdayız evet ! mutluyuz ama AŞK oda olur olucak inş. demekle yetiniyoruz şimdilik
iyikii varsınn hergün yeniden aşık olduğumm adaaaamm
bence ne olursa olsun bu akşam buluşalım nolurrrrr
çok özledim seni çok anlatamam.. hem gelinlik hakkında da konuşamadık, hayal kuramadık daha
çok kalabalıktık çünkü
başbaşa kalalım, aşkla sarılalım çok ihtiyacım var
Dön bir bak sessizce etrafına
seni sen yapan o duyguyu hatırla
sahip olduğun herşeyin senden önce de bi sahibi vardı bunu unutma.
ayazda bir çocuk bana bakıyor neyleyim
bu kalbim taş değil ki demir değil ki çekip gideyim.
kalbindeki acıdan tükenmiş genç adam
bak dinle tüm gerçeği sana kısaca özetleyeyim.
aslında yok gibi bazen ama var fazlasıyla
gerçek sandığın bir çok şey de yalan aslında
aslında bütün bu olanlar bi şaşırmaca
bu dünya sensiz de döner unutma ...
eminim ki vardır,sana olan bütün haklarım haram zıkkım olsun eski sevgili denen şere...iz ib..e
bunca zaman hakkında kimseye kötü tek laf etmemekle,özünde iyi biri aslında demekle ne büyük aptallık yapmışım,meğer özünde ne iğğreenç bir adammışsın sen
ne ettiğin tehditlerden korkuyorum ne hakaretlerine aldırış ediyorum,havlar havlar susarsın nasolsa!!!
bu kadar makam delisi olunmaz ya. Kendini ne sanıyorsun sen!!!
Allah büyük senin de ipini çekerler paşam..
Gönlümü aldığını da sanma! Nefret ettim senden..
Allah gönlüne göre versin.!!
Neden insanlara bu kadar değer veriyorum ben.Sanal ya da reel sıcak bi dost eli görünce neden onu gerçek dost sanıp üzüyorum kendimi.Ahhh hiiç akıllanmıycam ben hiiçç...
akıllısı beni bulmaz delisi tötümden ayrılmaaz Allah'ım ben mi çekiyorum bu insanlarıı yaaaa ? Ne cürretle bana saçma sapan msj atarsın a çocuk içimde insanlık olmasaa gelir seni attırırım o işteen ! Yarın bi haddini bildiricem dur sen duur!