Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Neyim varsa senin!!!" dediğinde hep aynısını diledim; hayallerini...
Evet bebem hayallerinde olmak istiyorum,gerçekleştirmek için var gücümüzle çabalayacağımız birazcık da sabır...

bugün beni çok korkuttun
ciddi anlamda korkuyorum artık senden

"Büyük aşklar büyük acılarla sınanırmış" diyen Murat Boz. Yok canım o işler öyle olmuyor.

Kimse işimize karışmasın artık kocişim.. ne sen başkasının sözüyle hareket et, nede ben..
Düzenimizi bozana bundan sonra lafımı esirgemicem...

Debra Morgan kadar çaresiz ve zavallı hissettirdin bana kendimi.
Neyse, kızmıyorum ki. Kızamam sana. Yolun açık olsun.

senle hiç karşılaşmamak istiyorum. karşılaştığımda da bana tüm yaptıklarına rağmen senden bir türlü nefret edemediğimi anlıyorum. kendimden nefret ediyorum. aşık mıyım hayır. sen gibi birine bakarmıydım. hayır. ama senden garip bi çekim var bana doğru. benden de sana eminim.. fakat sonu yok.. olmayacakta.

Mehmetçim,arkadaşım............

Bilirsin arkadaş çevrem çoktur,ama kolay kolay dost edinmem ben....

Sen benim bu hayattaki en değerli dostumdun..

İlk bebeklerimi kaybettiğimde bana nasıl destek olmuştun,nasıl yüreğime su serpmiştin .....

Tekrar çocuğun olacak ve ben size gelip çocuklarınla oynayacağım demiştin....

Eşin de öyle ...Beni nasıl mutlu etmiştiniz.....

Dualarımız kabul oldu...Yine çocuklarım oldu....

Sen yine baba toprağına,memleketine döndün....

Ama olmadı be Mehmetçim.....Sana hiç yakıştıramadım bu son yaptığın yaramazlığı....

Öğreneli 3 gün oluyor ama benim öğrendiğim andan beri gözlerim yanıyor,göz yaşlarımı durduramıyorum....

Eşinle,çocuklarınla olan güzel fotoğraflarınıza bakıyorum...Daha bir hüzünleniyorum....

Keşke keşke o tabancayı kullanmasaydın..Keşke bu gencecik yaşında hayatına son vermeseydin....

Hala bir yanım inanmak istemiyor buna...

Boğazım düğüm düğüm....

Ardında seni çok seven bir eş ve iki çocuk bıraktın....

İçim çok yanıyor arkadaşım.........

İnanmak istemiyorum...İnanmak istemiyorum...İnanmak istemiyorum....................................

Mutlu,gülen yüzlü fotoğraflarına bakıp bakıp ağlıyorum...Bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim.... Ne kadar değerliymişsin benim için sen dostum....Yarın eşini arayacağım...Biliyorum yine ağlayacağız seni anarken.... Herkes seni sevgiyle,hasretle anıyor arkadaşım....Ardında hep iyilikler bıraktın....Sen mükemmel bir insandın...........

33 yıl dile kolay....Dostumsun sonsuza dek................

Son düzenleyen: Moderatör:
kocacım seni çok özledim.. keşke yapışık yaşasak dimi.. ben senisizz 2 dk bile geçirmek istemiyorum işte...

derdim.. herzaman ki gibiiii

allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah ne güzel insanları mutlu gördüğümde hemen dua ederim.sizede nazar değmesindiye MAŞALLAH DEMEK İSTİYORUM.

canımın taaa için, ennn içi sevdiceğim
o kokuna, o gülüşüne, o tenine, o suratına, o tipine kurban olurum ben seninnnnn
belki de haklısın, böyle aşk dolu olmam için bana hep gelinlik alman gerekecek
şaka bi yana o sadece tuz biber oldu.. sevmelere, sarmalara, koklamalara doyamıyorum seni
ennnnn kıymetlim

Sen bir insanın sahip olabileceği en mükemmel dosttun.....Mekanın cennet olsun Mehmetçim.........

Kızamam ki diye boşuna mı demişim ben. :97:
Ne tatlısın sen yau. :))
Sabahın köründe cevap atıp yaptığın açıklamaya ölürüm ben.
Kahramanımsın sen benim.
Ve hala kuzu demedin.
Yüzümdeki masumiyetin ardındaki canavarı görmüş olmalısın.

Son düzenleme:
Anneni artık sevmemeye başlıyorum !
neden halden anlamıyo yaa neden seni benden çekmek için bu çabası !
aniden gittin işte bi kere daha gittinnnnn !
o annen de artık...........

dün birkez daha aşık ettin beni kendine neydi o kıskançlığın sahiplenmen bayılıyorum sana ben ama sen bilme olurmu Allahım nazarlardan koru sen bizi

en az benim kadar senin de beni sevip önemsediğini biliyorum. Ama kavga ettiğimizdeki inadın ne allah aşkına? Sinirliyken öyle şeyler söylüyosun ki seni affetmek için gururumu çiğnemek zorunda kalıyorum. Bu büyük kavgalar ne zaman sona erecek? Bazen yorulduğumu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…