seviyorum seviyorum seviyorum!!!
aşkım yıllarca nasıl hayır demişim ben sana,nasıl bakmamışım alıcı gözüyle???
sana diyordum ama asıl hıyar benmişim meğersem,karikatürdeki Fırat'ın dediği gibi,benim aklım bilememiş ,seni ne çok sevdiğimi!! :))))
aşkım bende şifayı kaptım sanırım
ama sakın üzülme
benim kuzum hasta hasta yatarken ona öyle uzaktan bakamazdım ben
sarılmam ateşine bakmam seninle ilgilenmem lazımdı
senin suçun değil yani
hem biz herşeyi paylaşmaya söz vermedik mii
mikropları bileee
Hayatımda hiç tatmadigim duyguları tattım seninle..ama sen ya kördun ya da görmezden geliyorsun beni. Sayende bambaşka bir insan oldum... Kendimden nefret ediyorum.. Eserinle gurur duy:):):)
canım çook sıkkın çooook
gelsen sarılsan bana
daha önce de ağladım ama ilk defa yaşlarımı ellerinle değil,
ellerimle siliyorum..
yeterince anlatabildim mi yokluğunu?
bıktım ben bu mesafelerden bıtsın artık lanet olsun bıtsınn
Güne çok kötü bir başlangıç yaptım.
Artık senden vazgeçiyor oluşum da acıtmaz canımı.
Sanırım hayat bana iyi davranıyor, yardımcı oluyor.
Yoksa harika bir ruh hali ile gelip hayal kırıklığıyla da ayrılabilirdim yanından.
Lakin şimdi zaten dipteyim.
Berbat bir diyalog da yaşasak atlatır geçerim.
2 saat sonra hayırlısı olsun.
aşkım, beni nasıl seviyodun, nasıl kavuşmak istiyordun önce bunu hatırlamanı istiyorum, ve bana bahsettiğin hayalini kurduğumuz mutlu yuva bumuydu soruyorum???
biz neden kendi ailemiz olamıyoruz sen ben ve kızımız. senin ailenden çok soğudum bu 2 yıl içinde, ve demiyorumki benim ailemle görüşelim. hepsinden kopalım, mutsuzum, mutsuzluğumu görüyor bişey yapmıyorsun, elde etmeden önce herşey nasılda güzeldi, benim için neler yapardın şimdi değiştin evet bende aynı ben değilim. ama aynı ilgilerini o kadar çok bekliyorumki aşkım, yalnız olmak istiyorum ailelerimizden bağımsız, kendi istediği gibi yaşayan, hesap vermeden, akşam eve geldiğinde yalnız olmak alt eve inme düşüncesi olmadan yaşamak istiyorum.....
hakkım değilmi arkadaşlar bu yazdıklarım(((((((((((((
Kurdelesini yeni takmış bir çocuğun;
Okuma yazmayı sökmesi gibi söktüler seni benden...
Artık adının geçtiği kelimelerin altını kırmızı kalemle çiziyorum;
Ki ne kadar kan kaybettiğim belli olsun...