Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlayamıyorum yaptıklarınızı. bu kadar mı kıskanıyordunuz beni, bu kadar mı çekemiyordunuz. o zaman sizde benim gibi ozelliklere sahip olsaydınız. siz de böyle olaylar yaşasaydınız! ama yok sız sadece fıtne fesat bilirsiniz. üzüleceğimi sandınız. ama ben tepki vermiyorum. elbet o buraya gelecek ve elbet ben size bana yapmaya calıştığınızı odeteceğim.

Aşamıyorum ki.. Aşamıyorum ben...
Kendimi...

Eger istersem yapabilirim he?
Tesekkur ederim..
Istiyorum, ama yapmayacagim
Kudur

.
‎"Gönül kime söz vermişse, aşk onda muhteşemdir."
.

Son düzenleme:
Tüy gibi hafifim artık.
Üstüne bir cızık attım.
Hiçbir şey hissetmeden, sadece 3 kelimeyle hallettim, harikayım.
Yüzündeki ifade biraz acımama sebep oldu sana aslında.:)
O kadar beklenmedik miydi dediklerim?
Çok zeki bir adamsın ama psikolojiyi çözemiyorsun pek. :)
Çok iyi bi insansın sen çok çok iyi. :)))))
Hala yerin ayrı. :)))
Ama aşkım olamazsın. Never and ever. :))))

Allah bıze yasattıklarınızdan sonra onunuze vermıs acıyı ama sız onuda anlamazsınız!!
bencıllık yuzsuzluk rezıllık had safada... bızden uzak cehennemın dıbıne dırek olun..
allaha havale ettım sızı gorucez surundugunuz gunlerı. bır damla suya muhtac olsanız gelmeyın kapıma sakın!!
hıncımı asla alamayacagım allah alsın... ıcım asla sogumayacak hıc bı zaman canınız cıkmadan surundugunuzu gormeden bana huzur yok.!!

Buna avuç yalamak denir...Söylemiştim sana ,ama ciddiye almamıştın o zaman beni..

Hamlet'e çalışmam lazım. Sen tezle uğraş dur.
Sana çikolata getiricem bu kez dr. :)))
Madem bu kadar çok seviyorsun. :97:

kıskançlıkta ve yalan atmakta üzerine olmayan arkadasım ! fesatlığını anlamıyorum sanıyosan yanılıyosun bukadar belli etme yaa bu dünyadaki en güzel kız sen değilsin senden güzel nice nice kızlar var bunu o fındık beynine sok :112:

Öpüşün öpüşüme karışsaydı, Yüzün yüzüme..
Gecen gündüzüme karışsaydı, Hüznün kederime..
Baharlar açardı kalbimde, yazlar ve kışlar bir de tenin tenime karışsaydı...
Cennet ve cehennemden kime ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…